Prolon Fasting Week

Prolon Fasting Week

 Article written by: Steven van Randwijck,  co-founder Holland Health Clinic

De kerstdagen draaien natuurlijk om familie en gezelligheid, maar we kunnen zeker niet ontkennen dat lekker eten ook een groot onderdeel vormt. Een wijntje hier, een kerststolletje daar, om nog maar niet te spreken over het 5-gangendiner of het gourmetten. Het is heel belangrijk om lekker te genieten deze dagen, maar natuurlijk willen we 2021 wel gezond beginnen. Als 2020 en Covid-19 ons iets hebben duidelijk gemaakt, is het wel dat een gezonde leefstijl en preventieve gezondheidszorg essentieel zijn. 

Een handige en werkzame manier om dit begin te vereenvoudigen is 5 dagen vasten met Prolon. Naast het kwijtraken van de kerstkilo’s, biedt Prolon nog veel meer gezondheidsvoordelen. Om deze redenen organiseren wij op 11 januari de Prolon Fasting Week. 5 dagen vasten met elkaar is toch veel makkelijker en leuker dan alleen? Lees hier alles over Prolon en doe mee.

 

Soort dieet

Het Prolon Fasting Mimicking Diet is absoluut geen crashdieet. Sterker nog Prolon is een uniek 5-daags plantaardig programma waarin het lichaam wordt gevoed en verjongende en regeneratieve veranderingen worden bevorderd. Tegelijkertijd zorgt Prolon voor gewichtsverlies waarbij enkel de vetcellen worden aangesproken en de spiermassa wordt behouden. Prolon kan hulp bieden bij het verkrijgen van jouw ideale gewicht en ervoor zorgen dat ontstekingscellen, het cholesterol- en glucosegehalte op gezond niveau worden gehouden. 

 

De maaltijden

De Prolon maaltijden worden geleverd in 5 boxen, voor iedere dag een. Deze maaltijden bevatten plantaardige energierepen, soepen, verschillende snacks, thee en supplementen. Alle ingrediënten zijn plantaardig en bevatten geen enkele vorm van toevoegingen of chemicaliën. 

 

De fasen van Prolon

  1. Fase 1: Vastende staat. Het lichaam gaat in deze fase over in een nuchtere toestand en vetverbranding modus, zodat het lichaam kan starten met het opruimen van slechte cellen. 
  2. Fase 2: Ketose. In deze fase wordt een niveau bereikt van de vetverbrandende metabolische toestand, die bekend staat als ketose. Hierin vindt cellulaire recycling en opruiming plaats.
  3. Fase 3: Vernieuwing. In deze fase is je transformationele reis voltooid. Vanaf deze dag zal het Prolon Diet steeds eenvoudiger worden. Nog maar 2 dagen te gaan….
  4. Fase 4: Vetverbranding. In deze fase schakelt het lichaam over op verbranding. De cellulaire opruiming (autofagie) begint nu.
  5. Fase 5: Cellulaire reiniging. In deze fase vindt nog steeds cellulaire reiniging en vernieuwing plaats. Tegelijkertijd is er nog steeds sprake van vetverbranding. 

 

Gezond het nieuwe jaar in?

Voelde jij je echt optimaal gezond in 2020? Voel jij je fit, vrolijk en volledig opgeladen? Denk je nu: ‘nou eigenlijk niet’. Kijk dan eens naar hoe vaak je eet en wat je precies eet. Wees jouw eigen experiment en kom erachter wat vasten met jouw gezondheid kan doen. Wij willen jou daar heel erg graag bij helpen tijdens de Prolon Fastin Week, die 11 januari van start gaat. Benieuwd geworden en zin om mee te doen? Maak hier eenvoudig een afspraak of bestel de Prolon Box via deze link.