Personal Health Clinic

Een betere gezondheid begint hier

AAYA’s Personal Health Clinic is de Nederlandse kliniek voor preventieve zorg. In de USA heet dit Functional Medicine. De grote ziekenhuizen daar, zoals de Mayo Clinic, hebben al functional medicine poli’s. Het model voor functionele geneeskunde is een persoonlijke, cliëntgerichte, op wetenschap gebaseerde benadering die cliënten en behandelaren in staat stelt samen te werken om de onderliggende oorzaken van ziekte aan te pakken en een optimaal welzijn te bevorderen.

Het vereist een gedetailleerd begrip van de genetische, biochemische en leefstijlfactoren van elke cliënt en maakt gebruik van die gegevens om gepersonaliseerde behandelplannen te bepalen die leiden tot betere resultaten. Dat zie je terug in onze consulten. We pakken zo de oorzaak aan in plaats van de symptomen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Doe daarom regelmatig een preventieve Health Check. Know your numbers!

Inzicht in jouw gezondheid

With docters dedicated to your long term health

Wat doen we?

We luisteren, nemen de tijd en hebben de aandacht. We leren je goed kennen, analyseren jouw data en begrijpen waar je mee zit en wat je wilt bereiken. We beschikken over de juiste medische kennis en hebben een brede kijk (360 graden) op jouw gezondheid. We geven inzicht in – en helpen je jouw kennis te vergroten over jouw klachten en leefstijl. Want met leefstijl die bij je past, zijn veel klachten ten verhelpen. Bijvoorbeeld bij harrt- en vaatziekten, diabetes type 2, overgewicht, hormonen en gewrichtsklachten. We geven eenvoudige en heldere tips die voor jou persoonlijk zijn, en dus haalbaar. We begeleiden je naar een gezondere jij!

Consulten

Persoonlijk en door een specialist

Onze artsen en specialisten geven inzicht in jouw gezondheid en antwoord op jouw vraag. We nemen de tijd. Met een goed gevoel werken aan je gezondheid.

Checks

We brengen je gezondheid en leefstijl in kaart

Al onze medische checks worden uitgevoerd door specialisten en op basis van de laatste technologische stand. We brengen jouw gezondheid in kaart met een 360 graden blik op de verschillende facetten van jouw gezondheid. 

Begeleiding

Neem controle over jouw gezondheid

Personal Health Coaching met jouw medisch team, op maat gemaakt en aansluitend bij wat jij nodig hebt om op het pad naar krachtig tachtig te gaan. Simpel en haalbaar, gaan we samen op weg naar een betere gezondheid en vitaliteit.

Speciale Focus

Bij AAYA hebben we een speciale focus op de volgende thema’s:

Menopauze & Overgewicht

Preventief. Persoonlijk.

Take charge of your health

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen tot 70% van alle aandoeningen voorkomen door een gezonde leefstijl. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe weet je wat voor jou gezond is en wat niet? Wij bieden je met gedegen medische kennis, persoonlijke aandacht en de laatste medisch technologische innovaties uitgebreid inzicht in jouw huidige gezondheid. We begeleiden en ondersteunen je waar nodig en gaan samen op weg naar optimale gezondheid.

Medisch. Holistisch.

Prevention with an entirely different approach