Partners

Samenwerking met onze partners

Onze missie is om onze cliënten te ondersteunen bij krachtig en prachtig tachtig te worden. Hiervoor werken we samen met vele partners.

AAYA zoekt samenwerkingspartners

Wat doet AAYA?

AAYA is een kliniek voor persoonlijke leefstijlgeneeskunde en premium cosmetische zorg met als doel om cliënten te ondersteunen bij het krachtig en prachtig tachtig worden. Bij AAYA werken voornamelijk artsen. Wel werken we graag multi-disciplinair: samen met andere professionals binnen de zorg, zoals overgangsconsultanten, voedingsdeskundigen, bewegingsprofessionals en psychologen.

Bij AAYA ‘Personal Health’ kunnen clienten terecht voor Health Checks, overgangsklachten, gewichtsproblemen en andere klachten waarbij leefstijl een rol kan spelen.  

AAYA ‘Premium Cosmetic Care’ richt zich op huidbehandelingen zoals filters, botox, profhilo en Tixel.

Zullen we samenwerken?

Om de bewoners van Amsterdam (Zuid) en omstreken zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl, werken wij graag samen met partners die zich ook richten op gezondheid en leefstijl. Wellicht kunnen we elkaars aanbod versterken!

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking of gewoon eens kennis wilt maken, horen wij dit graag! Je kunt ons mailen op elize@aaya.nl of bellen naar 020-2101230.