Partners

Samenwerking met onze partners

Onze missie is om onze cliënten te ondersteunen bij krachtig en prachtig tachtig te worden. Hiervoor werken we samen met vele partners.

AAYA zoekt samenwerkingspartners

Wat doet AAYA?

AAYA is een kliniek voor preventieve zorg. Dat betekent dat we consulten en checks doen met als doel cliënten te helpen krachtig tachtig te worden. Dit doen we multidisciplinair: in een team met artsen, psycholoog, voedingsdeskundige en bewegingswetenschapper. Tijdens een uur durend consult krijgen cliënten vragen op het gebied van psyche, motivatie, voeding en beweging. Ook worden een aantal metingen verricht zoals: gewicht, buikomvang, bloeddruk, ECG en bloedonderzoek. Hierna volgt analyse en krijgt men persoonlijk leefstijladvies. We kunnen cliënten die dat willen hierna ook begeleiden.

Cliënten kunnen onder andere bij ons terecht voor Health Checks, overgangsklachten, gewichtsproblemen en andere klachten waarbij leefstijl een rol kan spelen.

Zullen we samenwerken?

Om de bewoners van Amsterdam (Zuid) en omstreken zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl, werken wij graag samen met partners die zich ook richten op gezondheid en leefstijl. Wellicht kunnen we elkaars aanbod versterken!

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking of gewoon eens kennis wilt maken, horen wij dit graag! Je kunt ons mailen op elize@aaya.nl of bellen naar 020-2101230.