Methode

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

AAYA = Amazing as you are

Ofwel, je bent prachtig zoals je bent. En die beauty willen we behouden en laten zien! Dat doen we op de AAYA manier met de AAYA methode. Dat is net een beetje anders dan andere klinieken. We behandelen bewust niet met zones en doen bijvoorbeeld ook geen liquid facelifts. Omdat we gewoon elegant ouder willen worden en we echt Amazing As We Are zijn en willen blijven.

Ouder worden is stoer en met kleine tweeks kunnen we eigen schoonheid op een subtiele en mooie manier versterken, met behoud van je eigen gezicht en karakter. Bij het ouder worden is het ook belangrijk om lekker in je vel te zitten, tijd maken voor jezelf ondersteunt het eigen zelfvertrouwen.

ONZE KERNWAARDEN

Wat is de AAYA Methode?

1) Outside-in behandelen. Alles begint met een gezonde huid aan de buitenkant met simpele huidverzorging die werkt. Daarnaast letten we natuurlijk ook op de binnenkant (volume, sterke spieren, vitamines). Bij AAYA bieden we verschillende soorten behandelingen:

  • SKIN CARE. Dit zijn alle huidbehandelingen (cosmeceuticals , Tixel)
  • UNDER THE SKIN CARE. Dit zijn behandelingen met naalden (botox, Profhilo, Restylane, Radiesse)
  • INNER CARE. Dit zijn behandelingen met supplementen (vitamines, collageen)

2) Persoonlijke aanpak

  • Je eigen arts en huidtherapeut die weten wat bij jou past

3) Time frame layer technique

  • Wij behandelen gelaagd en met de tijd mee. In jouw persoonlijk behandelplan worden de verschillende lagen geanalyseerd en worden de verschillende behandelopties benoemd in de tijd. Zo blijf je mooi ouder worden op een elegante manier.