Methode

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

AAYA = Amazing as you are

Ofwel, je bent prachtig zoals je bent. En die beauty willen we behouden en laten zien! Dat doen we op de AAYA manier met de AAYA methode. Dat is net een beetje anders dan andere klinieken. We behandelen bewust niet met zones en doen bijvoorbeeld ook geen liquid facelifts. Omdat we gewoon elegant ouder willen worden en we echt Amazing As We Are zijn en willen blijven.

Ouder worden is stoer en met kleine tweeks kunnen we eigen schoonheid op een subtiele en mooie manier versterken, met behoud van je eigen gezicht en karakter. Bij het ouder worden is het ook belangrijk om lekker in je vel te zitten, tijd maken voor jezelf ondersteunt het eigen zelfvertrouwen.

ONZE KERNWAARDEN

Wat is de AAYA Methode?

1) Outside-in behandelen. Alles begint met een gezonde huid aan de buitenkant met simpele huidverzorging die werkt. Daarnaast letten we natuurlijk ook op de binnenkant (volume, sterke spieren, vitamines). Bij AAYA bieden we verschillende soorten behandelingen:

  • SKIN CARE. Dit zijn alle huidbehandelingen (cosmeceuticals , Tixel)
  • UNDER THE SKIN CARE. Dit zijn behandelingen met naalden (spierontspanner, Profhilo, Restylane, Radiesse)
  • INNER CARE. Dit zijn behandelingen met leefstijl en eventueel supplementen (vitamines, collageen)

2) Persoonlijke aanpak

  • Je eigen arts en huidtherapeut die weten wat bij jou past

3) Time frame layer technique

  • Wij behandelen gelaagd en met de tijd mee. In jouw persoonlijk behandelplan worden de verschillende lagen geanalyseerd en worden de verschillende behandelopties benoemd in de tijd. Zo blijf je mooi ouder worden op een elegante manier.

Spierontspanner: geen zones, maar eenheden

Onze manier van behandelen met spierontspanner is écht anders

In de loop van je leven kunnen zich lijnen vormen in je gezicht: door te lachen, te praten, of je te verbazen. Maar ook bij verdriet en boosheid. Soms zijn deze lijnen mooi, vinden we bij AAYA. Ze passen bij je leeftijd en gezicht. Helaas kunnen deze lijnen of rimpels je ook een wat bedroefd, boos of vermoeid uiterlijk geven. Bij AAYA kijken we of een behandeling met spierontspanner de lijntjes in je gezicht wat zachter of minder diep kunnen maken. We letten of het resultaat bij je leeftijd, gezicht en de rest van je lichaam past. Onze artsen gaan met je in gesprek om samen tot een behandeling te komen.

De meeste cosmetische klinieken behandelen met ‘zones’ van het gezicht. Voorbeelden van zones zijn: frons, voorhoofd, wenkbrauw. Hier betaal je een vaste prijs voor. Omdat we het mooier vinden om op maat te behandelen, hebben we bij AAYA een andere benadering en behandelen we per eenheid spierontspanner. Kortom, wij berekenen uitsluitend de hoeveelheid die nodig is. Logisch vinden wij! Dit past bij onze visie op cosmetische behandelingen: geen standaard zones, maar een op het individu toegespitst behandelplan. Iedereen verdient een persoonlijk advies en behandelplan! En vaak ben je zo trouwens ook nog veel voordeliger uit!

Onze prijzen per eenheid spierontspanner

10-20 eenheden = 14 euro per eenheid

> 20 eenheden = 12,5 euro per eenheid

Filler: geen milliliters, maar een behandeling die past

Onze Time Frame Layer Technique zorgt dat je elegant ouder wordt

Bij veel klinieken kan je tegenwoordig voor 200 euro je lippen of je wangen laten vullen. Helaas geeft dat meestal niet een natuurlijk resultaat. Een goede arts doet niet precies wat jij vraagt, maar bekijkt, analyseert, bespreekt en overlegt met je wat de beste behandeling is op welk moment. Een goede arts zorgt voor balans is je gezicht, want dat geeft zelfvertrouwen, een goed gevoel en is schoonheid in onze beleving. 

Wat staat op de voorgrond: volumeverlies of huidverslapping? En hoe is het de huid van je hals, decolleté en armen? Is hier balans? Klopt het totale plaatje? Daarom behandelen we soms de huid (Tixel, Profhilo skinbooster of Radiesse) en soms het volumeverlies (Restylane filler). En soms doen we het ene nu en het andere over een paar maanden. We gebruiken zo ook de tijd bij onze behandelingen.  Ook de huidverzorging thuis helpt bij elegant ouder worden en daar kunnen we je ook in adviseren. Dit past bij onze visie op cosmetische behandelingen: geen standaard milliliters, maar een op het individu toegespitst behandelplan. Iedereen verdient een persoonlijk advies en behandelplan! Zo blijf je Amazing As You Are.

Onze gemiddelde prijzen per filler behandeling

wallen = 500 euro | gebied rond de mond = 700 euro | lippen = 350 euro | kaaklijn = 700 euro