AAYA Signature Non-Surgical Facelift

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

AAYA Signature Non-Surgical Facelift

Een niet chirurgische facelift door verschillende collageenbooster behandelingen te combineren!. Hierdoor kunnen we op een geavanceerde en niet chirurgische manier het effect van een facelift bereiken. Tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, huidverslapping en verlies van volume worden effectief aangepakt en hersteld. Afhankelijk van jouw huidtype wordt de meest geschikte combinatie samengesteld voor het ultieme huidverbeterende en liftende effect. Het combineren van Radiesse met Tixel, Profhilo of PhilArt heeft een synergetisch effect. Tixel, Profhilo en PhilArt verbeteren de huid en stimuleren de collageenproductie, PhilArt heeft ook de mogelijkheid om huidschade te herstellen (bv zonneschade of littekens), terwijl Radiesse naast collageen stimulatie ook volume en stevigheid aan de huid toevoegt. Deze gecombineerde aanpak van collageenboosters leidt tot een natuurlijk ogende verjonging zonder de hersteltijd en risico’s van een chirurgische facelift.

De AAYA Signature non-surgical facelift is een traject van 4-6 maanden. Dit is omdat de collageenboosters op een natuurlijke manier de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en het verstevigende en liftende effect pas na ongeveer 4 maanden goed zichtbaar wordt. Het traject begint met een 1e consult waarbij de huid en volume worden geanalyseerd en de Real Face Value app wordt toegepast. Consult duur: 45 minuten

Mild

Milde verslapping (fijne lijntjes en lichte rimpels)

Meestal vanaf 30 jaar

 • 2x PhilArt (eye)
 • 2x Profhilo
 • Endocare Tensage 50% serum kuur

Prijs: 1250 euro

Medium

Matige verslapping (rimpels, plooien, merkbaar verlies stevigheid van de huid)

Meestal vanaf 40 jaar

 • 1x Radiesse hyperdiluted 3ml
 • 2x Tixel behandelingen OF 2x profhilo
 • 2x PhilArt eye
 • Endocare Tensage 50% serum kuur

Prijs: 1650 euro

Strong

Ernstige verslapping (diepe rimpels, sterk verlies volume en stevigheid van de huid, hangende huid)

Meestal vanaf 45 jaar

 • 1x Radiesse hybride of Radiesse hyperdiluted 7 ml
 • Diepe hyaluronzuur fillers 2ml
 • 2x PhilArt OF 2x profhilo OF 3x tixel
 • Endocare Tensage 50% serum kuur

Prijs: 2250 euro

Toelichting op de verschillende collageen boosters

Radiesse

Radiesse is een veelzijdige filler en de perfecte oplossing voor het verstevigen van een slappe huid. Het werkt effectief voor het verminderen van diepe rimpels, contourcorrectie en heeft een liftend effect. De filler bevat lichaamseigen CaHa-deeltjes, die een verjongend effect geven en tegelijkertijd de aanmaak van collageen stimuleren. Radiesse kan op maat worden aangepast aan de behoefte van de cliënt, afhankelijk van op welke gebied van het gezicht behandeld moet worden en het gewenste resultaat.

Tixel

Tixel maakt gebruik van warmte en energie om de bovenste laag van de huid te behandelen en de collageen en elastine productie van de huid te stimuleren. Het verbetert de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en verstevigt de huid waardoor je zal merken dat de huid strakker en egaler wordt. Ook een ideale behandeling voor een zonbeschadigde huid.

Profhilo

Profhilo is een injectable en bestaat uit puur hyaluronzuur en richt zich op het herstel van de huid elasticiteit en hydratatie. Het stimuleert de huideigen aanmaak van collageen en elastine, wat ervoor zorgt dat de huid verbetert maar het uiterlijk niet verandert. Profhilo voegt geen volume toe aan het gezicht, maar zorgt voor hydratatie, versteviging en een mooie glow!

Philart

PhilArt is een injectable op basis van polynucleotiden die weefsel herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. PhilArt maakt jouw huid elastischer en steviger door op een natuurlijke wijze de aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten te stimuleren in de huid. Het geeft verbetering van de huidkwaliteit van binnenuit en is zeer effectief tegen diverse tekenen van huidveroudering!

Endocare Tensage serum

De AAYA Signature non-surgical face lift wordt gecombineerd met de Endocare Tensage serum kuur (‘slakkenslijm’), een verstevigend en regenererend huidverzorging voor thuis. Het serum met SCA® Groeifactor technologie draagt bij tot de vernieuwing van de steunstructuren in de dermis. Het zorgt voor een helderder en egaler huid en verzacht rimpels en uitdrukking lijntjes. Endocare Tensage serum is dermatologisch getest en heeft een onmiddellijk verstevigend en regenererend effect. Ook ideaal voor na een Tixel of injectable behandeling omdat het ook een herstellende verzorging biedt.