Behandelingen

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

Spierontspanner

Voorhoofdsrimpels
Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het natuurlijke verouderingsproces door het optrekken van de wenkbrauwen en de mimiek in ons gezicht. Voorhoofdrimpels worden vaak als storend ervaren en kunnen een verouderde uitstraling geven. Met spiereontspanner kunnen we deze rimpels eenvoudig behandelen! Door in de voorhoofdspier te injecteren, ontspant de spier waardoor er minder beweging optreedt met als gevolg minder rimpels! Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de spierontspanner op maat doseren, waardoor we ook je mimiek kunnen behouden in je gezicht.

Liplijntjes
Stoor je aan de verticale lijntjes rondom je lip, ook wel rokerslijntjes genoemd? Een behandeling met spierontspanner kan hier een mooie oplossing voor bieden!

Kinputjes
Stoor je aan putjes of deukjes in de kin? Dit probleem is eenvoudig te verhelpen met spierontspanner! Door de kleine injectie met spierontspanner ontspant de spier in je kin waardoor de huid rustiger en gladder wordt.

Hoofdpijn – Migraine
Heb je veel last van hoofdpijn of migraine? Heb je al verschillende behandelopties geprobeerd zonder duidelijk effect? Spierontspanner kan voor jou de oplossing bieden tegen hoofdpijn! We kijken naar de sterkte van de voorhoofdspier en fronsspieren en behandelen waar nodig is voor het meest optimale resultaat. Het ontspannen van de spieren geeft bij veel mensen vermindering van de hoofdpijn klachten. Een mooie bijkomstigheid is dat je eventuele voorhoofdrimpels en fronsrimpel ook verminderen!

Fronsrimpels
Een fronsrimpel ontstaat door het fronsen. Een diepe fronsrimpel tussen de wenkbrauwen geeft vaak een norse of bozige uitstraling. Met spierontspanner is deze eenvoudig te behandelen! Dee spieren tussen de wenkbrauwen komen tot rust, wat een frissere en zachtere uitstraling geeft als gevolg. Afhankelijk van je spiersterkte worden er 3 of 5 injecties gegeven.

Kraaienpootjes (lach rimpels)
Door veel te lachen kunnen er rimpels rondom de ogen ontstaan. Stoor je aan deze rimpels of wil je ze wat verzachten? Met spierontspanner kunnen we deze rimpels eenvoudig behandelen! Afhankelijk van de dosering kunnen we de lachrimpels verminderen/verzachten of verwijderen.

Halslijnen
Heb je last van sterke halsspieren die je hals en/of kaaklijn verstoren? Deze kunnen we mooi met spierontspanner behandelen! Het is belangrijk om een mooie balans te behouden tussen je gezicht en hals. Ook al ziet uw gezicht er jong en stralend uit, kunnen de rimpels in de hals je leeftijd verraden.

Tandenknarsen / kaakklemmen
Heb je veel last van tandenknarsen of kaakklemen? Word je wakker met spierpijn in je kaken? Spierontspanner kan voor jou een mooie oplossing bieden! Door te injecteren in de kaakspier komt de kaak weer tot rust en verminderen de klachten.

Afhangende wenkbrauwen
Heb je last van zware of hangende wenkbrauwen? Een zwaar gevoel bij de wenkbrauwen kan als vervelend worden ervaren en resulteert ook regelmatig in een vermoeide uitstraling. Een wenkbrauwlift met spierontspanner kan hier een mooie oplossing voor zijn! Door een prikje onder de wenkbrauwen aan beide kanten krijg je weer een open en frisse blik.

Tandvlees lach (gummy smile)
Stoor je aan je tandvlees wanneer je lacht? Een tandvleeslach is eenvoudig te behandelen met spierontspanner! Met twee prikjes net naast je neusvleugels ontspannen de spieren boven je mond waardoor je minder tandvlees ziet tijdens het lachen.

Afhangende mondhoeken
Heb je last van een verdrietige uitstraling door hangende mondhoeken? Dit kan komen door een sterke mondhoekspier die je mondhoeken naar beneden trekken. Met een prikje aan beide kanten in deze spier, ontspant de spier waardoor de mondhoeken langzaam weer liften. Een behandeling met spierontspanner kan een mooie oplossing zijn voor een frissere en jongere uitstraling!

Overmatig zweten
Heb je last van overmatig zweten onder je oksels? Spierontspanner is ook voor overactieve zweetkliertjes de oplossing! Door in de huid van de oksels te injecteren, blokkeren we de zenuwuiteinden van de zweetklieren waardoor het zweten verminderd. Een goede en veilige oplossing die langdurig resultaat biedt (6-12 maanden).

Filler

Wallen – donkere kringen
Heb je last van wallen? Zie je er vermoeid uit of krijg je vaak de opmerking dat je er moe uitziet? Sommige mensen kunnen last hebben van wallen. Dit kan erfelijk zijn, maar het natuurlijke verouderingsproces speelt ook een grote rol bij het ontstaan van wallen en/of donkere kringen. Wallen onder je ogen zijn meestal eenvoudig te behandelen met een hyaluronzuur filler, waarbij de traangootjes opgevuld worden. Een effectieve manier om van een vermoeide uitstraling af te komen!

Wangvolume herstellen
Door het natuurlijke verouderingsproces en de afname van collageen in de huid, kan je te maken krijgen met volumeverlies in je gezicht, met als gevolg dat je ingevallen wangen of hangwangen kunt krijgen. Heb je last van volume verlies in de wangen en wil je weer wat stevigheid of een frissere uitstraling? Dan is een behandeling met een hyaluronzuur filler een mooie oplossing! Tijdens het consult kijken we naar je gehele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een mooi natuurlijk resultaat.

Lipvolume herstellen – liplift
Naarmate we ouder worden, neemt het volume van de lippen af en dat kan als vervelend worden ervaren, zeker als je vroeger mooie, volle lippen had. Ook kan de vermindering van volume zorgen voor rimpels rondom de mond, waardoor je last kan hebben van lippenstift die daar makkelijk in door loopt. Ook kan je ervoor kiezen om subtiel het volume van je lippen te vergroten, als je altijd al ontevreden was over je dunne lippen. Met behulp van lipfillers zijn er meerdere opties mogelijk! Altijd met een natuurlijk resultaat, want wij kijken goed naar wat bij jouw gezicht past. Fillers kunnen ook eventueel worden gebruikt voor droge lippen. Met een skinbooster verstevig en hydrateer je je lippen langdurig zonder je vorm of volume te veranderen. Het zorgt voor een subtiele vulling door een betere hydratie en stevigheid; de lipgloss effect!

Skinbooster
Restylane kent verschillende soorten fillers met verschillende soorten diktes. Een skinbooster is een waterdunne filler die zorgt voor hydratatie en oppervlakkige verbetering van de huid, met als resultaat volumeherstel en structuurverbetering van de huid. Een skinbooster is zeer effectief in het behandelen van fijne lijntjes, grove poriën en kan zelfs verbetering geven van littekens. Het zorgt voor een mooie gladde huid met een gezonde glans. Door het hydraterende effect is het geschikt voor gezicht, hals, handen en decolleté.
Holle slapen
Stoor je aan een holling of afvlakking van je slapen? Heb je het idee dat je wenkbrauwen wat zakken? Dit kan komen door de vorm van je schedel, maar kan ook komen door het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume. Dit komt vaak voor in de regio rondom de slapen en de wenkbrauwen. Wil je graag de balans terug in je gezicht en weer een frissere uitstraling krijgen? Een klein beetje hyaluronzuur filler bij je slapen kan al een groot verschil maken!
Diepe neuslippenplooi
Een diepe neuslippenplooi kan een vermoeide of een sombere blik geven. Vind je het vervelend dat je uiterlijk niet past bij hoe goed je je voelt? Naarmate je ouder wordt kunnen de lijnen rondom je mond dieper en storend worden. Een behandeling met een hyaluronzuur filler kan een mooie uitkomst bieden! De plooien tussen je je neus en lippen verdwijnen en je krijgt er een frissere blik voor terug.

Slappe kaaklijn
Stoor je aan je kaaklijn? Is je huid rondom de kaaklijn over de jaren heen steeds slapper aan het worden? Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces. Bij het ouder worden vermindert het vetweefsel in je wangen waardoor de huid geen steun meer heeft en over de rand van de kaaklijn kan gaan hangen. Met een hyaluronzuur filler behandeling kan de volume in de wangen en langs de kaaklijn worden hersteld waardoor je weer steun en versteviging krijgt, met als resultaat minder verslapping en een betere contourlijn!

Profhilo
Profhilo is gemaakt van puur hyaluronzuur en is geen filler. Het stimuleert de huideigen aanmaak van collageen en elastine wat ervoor zorgt dat de huid verbeterd maar het uiterlijk niet veranderd. Profhilo voegt geen volume toe aan het gezicht, maar zorgt voor hydratie, versteviging en een mooie glow! Het is uitermate geschikt voor het verstrakken van de huid op een natuurlijke manier. Profhilo kan op verschillende lichaamsdelen worden gebruikt zoals gezicht, hals, decolleté, armen, benen, en buik.

Wenkbrauwen liften
Heb je het idee dat je wenkbrauwen zakken? Dit kan komen door het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume, waardoor de steun rondom de wenkbrauw minder wordt en wenkbrauwen kunnen gaan zakken. Door het gebied boven de wenkbrauwen op te vullen, krijgen de wenkbrauw weer steun en weer gelift worden. Met deze wenkbrauw lift, krijg je weer een frissere uitstraling waar je lang plezier van hebt!
Teruggetrokken kin
Stoor jij je aan je teruggetrokken kin? Sommige mensen hebben van nature een teruggetrokken of kleine kin. De contouren van je kin kunnen ook veranderen naarmate je ouder wordt. Met een hylauronzuur filler kunnen we de verhouding tussen de onderkaak en de bovenkaak weer mooi herstellen zodat jouw gezicht weer mooi in balans is.

Restylane
Restylane is een hyaluronzuurfiller en is uitermate geschikt voor het opvullen van fijne lijntjes en behandelen van volumeverlies. Restylane kent verschillende soorten filler diktes om de meest optimale en subtiele resultaat te creëren in het gewenste behandelgebied. De dunnere fillers zijn meer geschikt voor bijvoorbeeld fijne lijntjes en kleine correcties, terwijl de dikkere fillers worden gebruikt voor het behandelen van diepere groeven of een liftend effect.

Peeling

Pigmentatie
Heb je last van pigmentvlekken in je gezicht die steeds donkerder en zichtbaarder worden? Een peeling kan voor jou een mooie uitkomst bieden! Met een peeling en de juiste huidverzorging thuis kunnen we ervoor zorgen dat de vlekken minder zichtbaar worden en voorkomen dat nieuwe vlekken ontstaan. Tijdens het consult kijken we eerst goed naar je huid om de meest optimale behandeling met je te bespreken.
Acne
Heb je veel last van acné? Acné is een chronische ontsteking van de talgklieren. Als er te veel talg wordt geproduceerd raken de poriën verstopt door een opstapeling van dode huidcellen, waardoor het aantal bacteriën toeneemt. Hierdoor ontstaan puistjes. Bij acné is het belangrijk om de juiste huidverzorging te gebruiken en de huid goed schoon te houden en te beschermen tegen uitdroging, bacteriën en irriterende stoffen. Een peeling kan een mooie uitkomst bieden om acné en de littekens hiervan te verhelpen! Tijdens het consult kijken we naar de mate van de acné om de meest optimale huidbehandeling met je te bespreken.
Anti aging
Beginnen de eerste tekenen van huidveroudering te ontstaan, en wil je deze aanpakken met een goede huidbehandeling? Met een peeling en de juiste huidverzorging thuis kunnen we huidveroudering tegen gaan! Met een peeling wordt de huidstructuur verbeterd en activeert de huid voor celstimulatie wat een zeer effective moethode is om je huid er weer jong en stralend uit te laten zien.
Glycolzuur
Glycolzuur is afkomstig van suikerrijke vruchten waaronder ananas, papaja en onrijpe druiven. Het is een heel populair middel in huidverzorgings omdat het eenvoudig door de huid wordt opgenomen. Glycolzuur zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, exfolieert de huid en stimuleert celvernieuwing. Een doffe huid krijgt zijn glans terug en puistjes kunnen worden opgeruimd. Glycolzuur wordt ook vaak gebruikt om littekens, huidverkleuringen zoals pigmentvlekken en zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Wil je een peeling met glycolzuur? Tijdens het consult kijken we naar je gehele gezicht en huid om de meest optimale behandeling te bespreken.

Collageen boosters

Tixel
Met een Tixel® kunnen we de huid verstrakken in het gezicht en hals en in het bijzonder de huid rondom en op de ogen. De Tixel verhit de huid enkele seconden waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt, dit zorgt voor verstrakking van de huid. Met een Tixel behandeling verbeter je een doffe huid, pigment, zonbeschadiging, diepere lijnen, littekens en rimpels. Het speciale aan de Tixel is dat je ook op de oogleden en de huid rondom de ogen goed kunt behandelen, voor de behandeling van diepe kraaienpootjes en hangende boven- of onder ooglede. Als het hele gezicht wordt behandeld zal je merken dat de huid strakker en egaler wordt.

Radiesse
Radiesse® is een veelzijdige filler, werkt effectief voor het verminderen van diepe rimpels, contourcorrectie, en heeft een liftend effect. Radiesse versterkt als geen ander de natuurlijke aanmaak van collageen. Het herstelt volumeverlies, lift gezichtscontouren en verstevigt de huid van binnenuit.

Radiesse® bestaat uit een gel met calcium microsferen. Het kwalitatief hoogstaande product zorgt voor een direct opvullend effect en de stimulans van de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken door je lichaam. 

Profhilo
Profhilo® is gemaakt van puur hyaluronzuur en is geen filler. Het stimuleert de huideigen aanmaak van collageen en elastine wat ervoor zorgt dat de huid verbeterd maar het uiterlijk niet veranderd. Profhilo voegt geen volume toe aan het gezicht, maar zorgt voor hydratie, versteviging en een mooie glow! Het is uitermate geschikt voor het verstrakken van de huid op een natuurlijke manier. Profhilo kan op verschillende lichaamsdelen worden gebruikt zoals gezicht, hals, decolleté, armen, benen, en buik.

Non surgical Facelift
Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine af in de huid. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden om huidverslapping aan te pakken of tegen te gaan.

AAYA’s non surgical facelift: door verschillende collageenbooster behandelingen te combineren (bijvoorbeeld Tixel en Profhilo of Radiesse en Profhilo of Tixel en Radiesse) kunnen we op een niet-chirurgische manier het effect van een facelift bereiken.  Jouw arts adviseert wat het beste is voor jouw huid.

Skincare

Retinol
Retinol is een vorm van Vitamine A wat de gouden standaard vormt in huidverzorgingsproducten voor het verminderen van de tekenen van huidveroudering. Vitamine A zorgt voor huidvernieuwing wat resulteert in het vervagen van rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes en zorgt tegelijkertijd voor een stevigere, gladdere en meer egale huid. Daarnaast kan retinol ook helpen bij het verminderen van acne door verstoppingen van poriën te voorkomen. Een Retinol serum versnelt de celvernieuwing en is een uitstekende optie voor het behandelen van de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering. Om je huidverzorging nog optimaler maken kan Retinol heel goed gecombineerd worden met Salicylzuur!

Collageen
Collageen is het meest voorkomende eiwit van het menselijk lichaam en zorgt voor elasticiteit, sterkte en herstel van alle bindweefsel, zoals de stevigheid van de huid en het haar. Naarmate wij ouder worden neemt de natuurlijke collageen productie af wat kan leiden tot een droge huid, dunner wordend haar en de eerste tekenen van huidveroudering. Door de collageen productie aan te vullen met dagelijks collageen poeder te slikken kan je deze tekenen van veroudering remmen!

Endocare Tensage serum

Dit lichte serum trekt snel in en helpt de huid te regeneren. De formule met SCA® Groeifactortechnologie (‘slakkenslijm’)en sterk regenererende, verstevigende en ophelderende ingrediënten draagt bij tot de vernieuwing van de steunstructuren in de dermis. Ze maakt de teint helderder en egaler en verzacht rimpels en uitdrukkingslijntjes. Endocare Tensage serum is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Eigenschappen:

  • Onmiddellijk verstevigend effect
  • Regenererend effect op de dermis
  • Ophelderend
  • Alle huidtypes
  • Dermatologisch getest

Deze specifieke anti-agingverzorging maakt alle huidtypes weer steviger en soepeler. Wordt ook gebruikt als herstellende verzorging na ingrijpende dermocosmetische ingrepen (peeling, laserbehandeling, dermabrasie, facelift…)

Samenstelling:

  • SCA® Groeifactortechnologie
  • Tensderm
  • Vitamine C
  • Vitamine E
  • Nicotinamide

Gebruik: Eén- tot tweemaal per dag op de gereinigde huid van gezicht en hals aanbrengen en zachtjes inmasseren tot het product volledig is ingetrokken.

SPF
SPF staat voor Sun Protection Factor en is een belangrijk beschermingsfactor in huidverzorgingsproducten voor de bescherming van de huid tegen UV-stralingen. UV-straling is een van de meest belangrijkste oorzaak voor vroegtijdige huidveroudering. UVA-stralen zijn verantwoordelijk voor rimpels en pigmentvlekken, terwijl UVB-stralen kan zorgen voor verbranding en zelfs huidkanker. Dagelijks gebruik van een huidverzorging met een goede SPF is daarom essentieel voor de bescherming van de huid, om huidveroudering tegen te gaan en de kans op huidkanker te verminderen.
Vitamine C
Vitamine C is een belangrijk ingrediënt in huidverzorgingsproducten omdat bescherming biedt tegen schadelijke factoren van buitenaf, zoals vervuiling en UV-stralingen. Producten met Vitamine C zorgen voor een frisse en een jonger uitziende huid. Daarbij helpt het ook tegen het vervagen van schade door de zon, zoals oppervlakkige pigmentvlekken en de huid verheldert. Het is ook een krachtige antioxidant die de huid beschermt, roodheid vermindert en zorgt dat de huid meer vocht vasthoudt voor een betere hydratie.