Hormone Expert Clinic

inzicht in de invloed van jouw hormonen, gezondheid en leefstijl

Professional, Personal, Service & Care

Hormonen < 40 jaar

Hormonen > 40 jaar

Hormonen bij mannen

AAYA Methode

Online Overgang kliniek

Prijzen

Vergoedingen

AAYA TV

Bedrijven

Hormonen Nieuws

Wat is de invloed van hormonen op je stemming?

Wat is de invloed van hormonen op je stemming?

Wat denk je als we zeggen 'vrouwelijke hormonen'? Veel vrouwen beschrijven hun stemming tijdens de overgang als humeurig, gevoelig en/of prikkelbaar. Hormonen zoals oestrogeen, progesteron en cortisol...

Hoe staat het met jouw hormonen?

Hoe staat het met jouw hormonen?

Ontdek de signalen van een hormonale disbalans en leer hoe je met voeding, slaap en beweging jouw hormoonhuishouding weer in balans kunt brengen voor een gezonder en gelukkiger leven.

Haal het beste uit je menofase: van symptomen naar oplossingen

Haal het beste uit je menofase: van symptomen naar oplossingen

De overgang is een natuurlijk stadium in de levenscyclus van elke vrouw. Het markeert het begin van de menofase. Menofase, bedoel je niet menopauze? Nee zeker niet, bij AAYA spreken wij van een menofase, omdat wij ervan overtuigd zijn dat vrouwen in deze levenscyclus niet stil staan, maar juist een normale fase in hun leven doorlopen. Maar dat neemt niet weg dat het voor veel vrouwen een uitdagende tijd kan zijn. Vrouwen in de overgang kunnen verschillende symptomen ervaren. Wij willen vrouwen helpen bij het begrijpen van hun klachten, daarom is het belangrijk dat we die klachten eens goed onder de loep nemen. Zo haal je het beste uit je menofase!