AAYA Professionals

medische ondersteuning voor jouw praktijjk

AAYA Professionals ondersteunt jouw personalized medicine begeleiding

Als gezondheidsprofessional, zoals arts, diëtist, orthomoleculair therapeut, personal trainer, fysiotherapeut, leefstijlcoach, speel je een essentiële rol in het begeleiden van cliënten naar een gezonder leven. Een holistische benadering van gezondheid is voor iedereen van belang. Hierbij wordt niet alleen het fysieke aspect, maar ook het mentale welzijn geanalyseerd. Om deze begeleiding nog effectiever te maken is er vanuit gezondheidsprofessionals vaak behoefte aan aanvullende medische analyse. Hier komt de nieuwe service ‘AAYA Professionals’ in beeld, een innovatieve service die gezondheidsprofessionals voorziet van de Green Zone Analyse.

Wat is AAYA Professionals?

AAYA Professionals is een leefstijlgeneeskunde service die cliënten van gezondheidsprofessionals voorziet van aanvullende gezondheidsinformatie door middel van een Green Zone Analyse door de leefstijlarts. Deze Green Zone Analyse is gebaseerd op een combinatie van gevalideerde- en open vragenlijsten (over o.a. motivatie, slaap, zingeving, stress, beweging en voeding), microbioomscreening, biometrie en bloedonderzoek.

Wat zijn de voordelen voor gezondheidsprofessionals?

AAYA Professionals biedt jouw client:

1) verdiepende medische en leefstijl informatie.

2) deze aanvullende gezondheidsinformatie en analyse door de leefstijlarts geeft jou meer inzicht in jouw client

3) en bespaart tijd. 

Hoe werkt het?

Er zijn heel veel verschillende leefstijl gerelateerde ziekten (bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, tumoren, overgewicht, gewrichtsklachten, diabetes type 2), maar ook een veranderende levensfase als de overgang kan heel veel klachten geven. We brengen de ‘puzzelstukjes’ van jouw cliënten in kaart, analyseren de data en bieden eenvoudige, heldere en persoonlijke adviezen op maat.

Dit kan in onze kliniek in Amsterdam, maar ook online en via thuismetingen. Ons team bestaat uit een gynaecoloog, leefstijlartsen, psycholoog, overgangsconsulenten en verpleegkundigen. Zij beschikken over de juiste medische kennis en hebben een brede kijk op gezondheid.

Heb jij als gezondheidsprofessional behoefte aan personalized medicine: medisch inzicht in de gezondheid en leefstijl van jouw cliënten om hun nog persoonlijker te begeleiden?! Bij AAYA nemen we de tijd om via laboratoriumonderzoek, (gevalideerde) vragenlijsten en een kort consult, een grondige analyse uit te voeren. Deze aanvullende inzichten besparen tijd, waardoor jij je als gezondheidsprofessional kan focussen op een perfecte begeleiding binnen jouw specifieke vakgebied.
Benieuwd geworden? Mail naar sophie@aaya.nl en dan plannen we graag een afspraak in.

Inzicht in gezondheid

De AAYA Checks en Consulten geven inzage in én advies over hoe je gezondheidswinst kan behalen. Eenvoudig. Haalbaar. In jouw tijd.

Medisch Onderbouwd

Multidisciplinaire Visie

Geavanceerde Technologie

Continue Samenwerking

Preventief. Persoonlijk.

Neem de regie over je gezondheid

Waarom een Green Zone Analyse voor jouw clienten?

Met de Green Zone Analyse combineren we objectieve medische data (biometrie en bloedonderzoek) met leefstijl data in één overzichtelijk Green Zone Rapport. Het is heel simpel: de groene vinkjes in het rapport geven de data aan die binnen de norm vallen, de oranje vinkjes geven de data aan die aandacht nodig hebben. Met deze aanvullende data kan je als gezondheidsprofessional jouw cliënt nog sneller een verbeterd inzicht geven in hun gezondheid.
In één oogopslag zie je zowel leefstijl parameters (o.a. slaaptekort, stress, zittend beroep) als je lichaamsparameters (o.a vetpercentage, cholesterol, HbA1C). Het Green Zone rapport bevat tevens een risico-inventarisatie met de NHG preventie score en metabool syndroom. Dit stelt ons in staat om een persoonlijk rapport te genereren dat niet alleen waardevol is voor jou en je cliënt, maar ook interessant is voor hun huisarts. Met dit rapport kan je op maat kijk op de gezondheid van jouw cliënten bieden, die verder gaat dan alleen bloedonderzoek én als doel heeft hun gezondheid op lange termijn te bevorderen.

AAYA Artsen

Over AAYA

Team AAYA

AAYA bestaat uit een team van (leefstijl)artsen, gynaecoloog, overgangsconsulten, psycholoog en verpleegkundigen.

Onze checks en consulten kunnen zowel in het Nederlands als Engels uitgevoerd worden.  

Privacy

Uw privacy is onze basis. We slaan medische gegevens niet op dezelfde plaats of in dezelfde database op waar persoonlijk identificeerbare gegevens zijn opgeslagen. Wij delen uw persoonlijke of medische gegevens niet met uw werkgever

Workshops

Als aanvulling op Checks en Consulten kunnen onze professionals (In Company) Workshops geven over thema’s gerelateerd aan leefstijl, gezondheid en de overgang.