Radiesse

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

Radiesse, de ultieme collageen booster

Radiesse®, de natuurlijke filler voor huidverjonging, is de perfecte oplossing voor het verstevigen van een slappe huid. Het werkt effectief voor het verminderen van diepe rimpels, contourcorrectie en heeft een liftend effect. De filler bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals lichaamseigen CaHa-deeltjes, die een verjongend effect geven en tegelijkertijd de aanmaak van collageen stimuleren. Na ongeveer twee jaar wordt de filler op een natuurlijke manier afgebroken door het lichaam, waardoor de huid haar strakheid en elasticiteit terugkrijgt.

Bij AAYA hebben we 3 verschillende Radiesse behandelingen:

1) Radiesse Puur – De behandeling voor de meer verslapt huid van met name de kaaklijn. Je zou het een niet-chirurgische facelift mee kunnen noemen.

2) Radiesse Hybride – De combinatie van Radiesse met hyaluronzuur. Op deze manier krijg je best of both worlds: én extra collageen aanmaak van Radiesse en extra hydratatie van hyaluronzuur. Dit passen we vooral toe bij de verslapte huid van jukbeen/wangen/kaaklijn/kin.

3) Radiesse Hyperdiluted – De nieuwste trend: door Radiesse te verdunnen met NaCl (zout water) krijgen we een ultra subtiele verstrakking van de huid zonder dat er volume wordt aangebracht. Met recht een optimale skinbooster! Geschikt voor gezicht, hals, armen, buik en benen!