AAYA Business

Een betere gezondheid voor je werknemers begint hier

Het AAYA Health Menu voor jouw werknemers

Om als bedrijf topprestaties te kunnen leveren, zijn vitale medewerkers van groot belang. Mensen die goed in hun vel zitten – fysiek en mentaal – hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk profijt van. Ze hebben meer energie, meer zin om te werken en kunnen beter omgaan met stress. Gezonde en vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Dit draagt bij aan een positieve organisatiecultuur en zie je terug in de bedrijfsresultaten. Genoeg redenen om de gezondheid van je medewerkers prioriteit te geven!

Via o.a. Health Checks, Psycholoog Consulten, Yogatherapie, Hormoon Checks en (Online) Overgang Consulten ondersteunt AAYA jouw medewerkers bij het optimaliseren van hun gezondheid.

Het AAYA Health Menu

Nieuw per 1-1-2024 is het AAYA Health Menu, het gezondste menu van Nederland. Het menu met preventief medisch onderzoek, leefstijlgeneeskunde, psychologische zorg en hormonale ondersteuning. Alleen een Health Check kan natuurlijk ook, maar met keuze geef je jouw medewerker waar hij dit jaar behoefte aan heeft.  Alle diensten van AAYA zijn er altijd op gericht om medewerkers met kennis, inzicht en aandacht grip op hun gezondheid kunnen krijgen. En dat is in deze drukke maatschappij geen overbodige luxe. Omdat ook een veranderende levensfase zoals de overgang heel veel klachten kan geven. Wij luisteren, nemen de tijd en hebben de aandacht in het Overgang Consult.  Balans is belangrijk, ook voor vrouwen jonger dan 40 jaar. Bij de Hormoon Check werken leefstijlarts en gynaecoloog samen om eventuele disbalans te herstellen. Met de AAYA Health Check brengen we de ‘puzzelstukjes’ van medewerkers in kaart, analyseren de data en bieden eenvoudige, heldere en persoonlijke adviezen.

Online en in de kliniek

Alle consulten kunnen onze kliniek in Amsterdam plaatsvinden, maar ook online en via thuismetingen. Ons team bestaat uit een gynaecoloog, leefstijlartsen, overgangconsulenten, psycholoog, yogatherapeut en verpleegkundigen. Zij beschikken over de juiste medische kennis en hebben een brede kijk (360 graden) op gezondheid. 

Meer informatie over AAYA Business

Zoals we voor onze cliënten alles op maat en persoonlijk doen, zo doen we dat ook voor bedrijven. Wil je meer weten over wat AAYA Personal Health Clinic voor jouw medewerkers kan betekenen? Mail sophie@aaya.nl of neem contact op via 020-2101230 en dan plannen we graag een gesprek in om te kijken waar jullie behoeften liggen. Alles op maat!

Inzicht in gezondheid

De AAYA Checks en Consulten geven inzage in én advies over hoe je gezondheidswinst kan behalen. Eenvoudig. Haalbaar. In jouw tijd.

Medisch Onderbouwd

Multidisciplinaire Visie

Geavanceerde Technologie

Continue Samenwerking

Health Checks

Totaal beeld van gezondheid en leefstijl

Hoe zit ik in elkaar? Ervaar ik teveel stress? Slaap ik wel voldoende? Hoe staat het met mijn voeding en beweging? Drink teveel koffie? Hoe is mijn cholesterol, bloeddruk en BMI? Hoe houd ik mijn lichaam en geest in topconditie?

Onze Health Checks richten zich op alle facetten van gezondheid en worden uitgevoerd door leefstijlartsen.

We bieden een basis check en een uitgebreide health check aan.

Hormone Checks

Inzicht in jouw hormoonbalans en leefstijl

Alle hormonen zijn ‘connected’. Stress, voeding, mannelijke en vrouwelijke hormonen: wij brengen alle facetten in kaart en helpen je naar de juiste balans. 

 

(Online) Overgang Consult

Inzicht in jouw overgangsklachten

Onze gynaecoloog, overgangs-consulenten en leefstijlartsen brengen de gezondheid, hormonen en overgangklachten in kaart en helpen vrouwen bij het begrijpen en aanpakken van deze klachten. Zij ontvangen gepersonaliseerd advies eventueel aangevuld met Hormonale Substitutie Therapie. Zo halen zij het beste uit hun menofase!

Preventief. Persoonlijk.

Neem de regie over je gezondheid

Health Checks

Vitale medewerkers ervaren meer energie, zijn fysiek fitter en mentaal weerbaarder. Als werkgever pluk je daar de vruchten van. Als medewerkers een gezonde leefstijl hebben en goed in hun vel zitten, zie je dat terug in de bedrijfsresultaten. Genoeg reden om de gezondheid van je werknemers prioriteit te geven!

Onze artsen en specialisten geven medewerkers inzicht in hun gezondheid & leefstijl en antwoord op hun vraag. We nemen de tijd. In 2 consulten met open vragen, gevalideerde vragenlijsten, biometrie en bloedonderzoek. Al onze medische checks worden uitgevoerd door artsen en op basis van de laatste technologische stand. We brengen de gezondheid van medewerkers in kaart met een 360 graden blik op de verschillende facetten van gezondheid. Na afloop ontvangen medewerkers een rapport met resultaten en praktische adviezen. 

AAYA biedt twee Health Checks aan: de Health Check Regular (€199) en de uitgebreidere Health Check Plus (€449). Meer informatie over de opzet en inhoud is hier te vinden. 

AAYA Artsen

Hormone Checks

Kim de Valk, Arts

Hormonale klachten kunnen aanzienlijke invloed hebben op de productiviteit op de werkvloer. Hormonen spelen namelijk een cruciale rol bij het reguleren van verschillende lichaamsfuncties, waaronder energieniveaus, stemming, concentratie en slaap. 

Een Hormone Check kan helpen bij het identificeren van eventuele hormonale onbalans in het lichaam.  Als er een disbalans is, kunnen er verschillende symptomen optreden, zoals vermoeidheid, gewichtsschommelingen, slaapproblemen, stemmingswisselingen, verminderd libido, haaruitval en menstruatieproblemen.  Onze leefstijlartsen analyseren, doen lab onderzoek en geven advies ten aanzien van de aanwezige klachten. Voor overgangsklachten kan het Overgang Consult geboekt worden.

De Hormone Check (voor vrouwen en mannen) bestaat – net zoals de Health Check – uit 2 consulten met de arts. Dit is aangevuld met vragenlijsten, biometrie metingen lab-onderzoek en een persoonlijk rapport met resultaten en adviezen. De prijs van deze check is €349.

Online Overgang Consulten

Zo’n 1,6 miljoen vrouwen in Nederland zijn in de overgang. Ongeveer 80% ervaart klachten. Deze overgangsklachten hebben een negatieve invloed op het werkvermogen en kunnen leiden tot langdurig verzuim. 

De overgang is een natuurlijk stadium in de levenscyclus van elke vrouw. Het markeert het begin van de menofase. Menofase, bedoel je niet menopauze? Nee zeker niet, bij AAYA spreken wij van een menofase, omdat wij ervan overtuigd zijn dat vrouwen in deze levenscyclus niet stil staan, maar juist een normale fase in hun leven doorlopen. Maar dat neemt niet weg dat het voor veel vrouwen een uitdagende tijd kan zijn. Ook op het werk. Vrouwen in de overgang kunnen verschillende symptomen ervaren. Het AAYA team, dat bestaat uit een gynaecoloog, overgangsconsulenten en leefstijlartsen helpen vrouwen bij het begrijpen en aanpakken van hun klachten, daarom is het belangrijk dat we die klachten eens goed onder de loep nemen. Zo halen zij het beste uit hun menofase!

AAYA is de eerste Online Overgang Kliniek van Nederland. Dit betekent dat medewerkers het gehele consult op afstand, vanuit de eigen omgeving uit kunnen voeren. De gesprekken met de overgangsconsulent en de gynaecoloog vinden online plaats, de vragenlijsten worden digitaal ingevuld en metingen via een thuiskit. Liever een afspraak in de Amsterdamse kliniek? Dat kan ook. De AAYA verpleegkundige staat klaar om de metingen en het lab-onderzoek uit te voeren. Ook het gesprek met de gynaecoloog kan daar plaatsvinden.

Meer informatie over het Overgang Consult is hier te vinden. De prijs van dit consult is €449.

Marèse Bulstra, Gynaecoloog

Over AAYA

Team AAYA

AAYA bestaat uit een team van (leefstijl)artsen, gynaecoloog, overgangsconsulten, psycholoog en verpleegkundigen.

Onze checks en consulten kunnen zowel in het Nederlands als Engels uitgevoerd worden.  

Privacy

Uw privacy is onze basis. We slaan medische gegevens niet op dezelfde plaats of in dezelfde database op waar persoonlijk identificeerbare gegevens zijn opgeslagen. Wij delen uw persoonlijke of medische gegevens niet met uw werkgever

Workshops

Als aanvulling op Checks en Consulten kunnen onze professionals (In Company) Workshops geven over thema’s gerelateerd aan leefstijl, gezondheid en de overgang.