Spierontspanner

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

Wat is Botulinetoxine?

Botulinetoxine is een natuurlijk eiwit dat in ziekenhuizen o.a. wordt gebruikt om spierspasmen te verminderen. Met dit eiwit kunnen we ook in hele kleine dosering ook spierspanning in het gezicht verminderen. Dit is spierspanning die leidt tot storende lijnen zoals een fronsrimpel of kraaienpootjes maar ook hoofdpijn, tanden knarsen en overmatig zweten. Met als voorbeelden clienten die geen bitje tegen tandenknarsen meer hoeven te dragen of clienten die ipv 6 keer per maand Imigran nu nog maar 1 keer per maand migraine medicatie nodig hebben. Een botulinetoxine behandeling werkt trouwens ca. 3-4 maanden, oksels vaak wat langer.

Spierontspanner – Botulinetoxine
Spieren verschillen. Zo heb je bodybuilders en marathonrenners. Wij beoordelen jouw spierkracht en spanning en passen de dosering botulinetoxine op aan. Je krijgt alleen wat je nodig hebt om of lijnen te verminderen, hoofdpijn te laten verdwijnen, spierspanning en tanden knarsen af te laten nemen. Wist je dat botulinetoxine heel goed helpt tegen spierspanningshoofdpijn, migraine en overmatig zweten?

Waar kan Spierontspanner mee helpen?

Voorhoofdsrimpels
Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het natuurlijke verouderingsproces door het optrekken van de wenkbrauwen en de mimiek in ons gezicht. Voorhoofdrimpels worden vaak als storend ervaren en kunnen een verouderde uitstraling geven. Met botulinetoxine kunnen we deze rimpels eenvoudig behandelen! Door botulinetoxine in de voorhoofdspier te injecteren, ontspant de spier waardoor er minder beweging optreedt met als gevolg minder rimpels! Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de botulinetoxine op maat doseren, waardoor we ook je mimiek kunnen behouden in je gezicht.

Liplijntjes
Stoor je aan de verticale lijntjes rondom je lip, ook wel rokerslijntjes genoemd? Een behandeling met botulinetoxine kan hier een mooie oplossing voor bieden!

Kinputjes
Stoor je aan putjes of deukjes in de kin? Dit probleem is eenvoudig te verhelpen met botulinetoxine! Door botulinetoxine ontspant de spier in je kin waardoor de huid rustiger en gladder wordt.

Hoofdpijn – Migraine
Heb je veel last van hoofdpijn of migraine? Heb je al verschillende behandelopties geprobeerd zonder duidelijk effect? Botulinetoxine kan voor jou de oplossing bieden tegen hoofdpijn! We kijken naar de sterkte van de voorhoofdspier en fronsspieren en behandelen waar nodig is voor het meest optimale resultaat. Door botulinetoxine ontspannen de spieren wat bij veel mensen vermindering van de hoofdpijn klachten geeft. Een mooie bijkomstigheid is dat je eventuele voorhoofdrimpels en fronsrimpel ook verminderen!

Fronsrimpels
Een fronsrimpel ontstaat door het fronsen. Een diepe fronsrimpel tussen de wenkbrauwen geeft vaak een norse of bozige uitstraling. Met botulinetoxine is deze eenvoudig te behandelen! Botulinetoxine zorgt ervoor dat de spieren tussen de wenkbrauwen tot rust komen, wat een frissere en zachtere uitstraling geeft als gevolg. Afhankelijk van je spiersterkte worden er 3 of 5 botulinetoxine injecties gegeven.

Kraaienpootjes (lach rimpels)
Door veel te lachen kunnen er rimpels rondom de ogen ontstaan. Stoor je aan deze rimpels of wil je ze wat verzachten? Met botulinetoxine kunnen we deze rimpels eenvoudig behandelen! Afhankelijk van de dosering kunnen we de lachrimpels verminderen/verzachten of verwijderen.

Halslijnen
Heb je last van sterke halsspieren die je hals en/of kaaklijn verstoren? Deze kunnen we mooi met botulinetoxine behandelen! Het is belangrijk om een mooie balans te behouden tussen je gezicht en hals. Ook al ziet uw gezicht er jong en stralend uit, kunnen de rimpels in de hals je leeftijd verraden.

Tandenknarsen / kaakklemmen
Heb je veel last van tandenknarsen of kaakklemen? Word je wakker met spierpijn in je kaken? Botulinetoxine kan voor jou een mooie oplossing bieden! Door botulinetoxine te injecteren in de kaakspier komt de kaak weer tot rust en verminderen de klachten.

Afhangende wenkbrauwen
Heb je last van zware of hangende wenkbrauwen? Een zwaar gevoel bij de wenkbrauwen kan als vervelend worden ervaren en resulteert ook regelmatig in een vermoeide uitstraling. Een wenkbrauwlift met botulinetoxine kan hier een mooie oplossing voor zijn! Door een prikje onder de wenkbrauwen aan beide kanten krijg je weer een open en frisse blik.

Tandvlees lach (gummy smile)
Stoor je aan je tandvlees wanneer je lacht? Een tandvleeslach is eenvoudig te behandelen met botulinetoxine! Met twee prikjes botulinetoxine net naast je neusvleugels ontspannen de spieren boven je mond waardoor je minder tandvlees ziet tijdens het lachen.

Afhangende mondhoeken
Heb je last van een verdrietige uitstraling door hangende mondhoeken? Dit kan komen door een sterke mondhoekspier die je mondhoeken naar beneden trekken. Met een prikje botulinetoxine aan beide kanten in deze spier, ontspant de spier waardoor de mondhoeken langzaam weer liften. Een behandeling met botulinetoxine kan een mooie oplossing zijn voor een frissere en jongere uitstraling!

Overmatig zweten
Heb je last van overmatig zweten onder je oksels? Botulinetoxine is de oplossing! Door botulinetoxine in de oksels te injecteren, blokkeren we de zenuwuiteinden van de zweetklieren waardoor het zweten verminderd. Een goede en veilige oplossing die langdurig resultaat biedt (6-12 maanden).