Premium Cosmetic Clinic

The way to keep your beauty classic

Professional, Personal, Service & Care

AAYA Care

Specials

Behandelingen

AAYA = Amazing as you are

Ofwel, je bent prachtig zoals je bent. En die beauty willen we behouden en laten zien! Dat doen we op de AAYA manier met de AAYA methode. Dat is net een beetje anders dan andere klinieken. We behandelen bewust niet met zones en doen bijvoorbeeld ook geen liquid facelifts. Omdat we gewoon elegant ouder willen worden en we echt Amazing As We Are zijn en willen blijven.

Ouder worden is stoer en met kleine tweeks kunnen we eigen schoonheid op een subtiele en mooie manier versterken, met behoud van je eigen gezicht en karakter. Bij het ouder worden is het ook belangrijk om lekker in je vel te zitten, tijd maken voor jezelf ondersteunt het eigen zelfvertrouwen.

ONZE KERNWAARDEN

Behandelingen

Overweeg je een cosmetisch geneeskundige behandeling zoals botox, filler of laser? Zorg dan dat je in de eerste plaats altijd een consult inplant bij een kliniek onder toezicht van een officiële cosmetisch arts KNMG (zie www.cosmedici.nl voor de lijst van deze ca. 200 erkende cosmetisch artsen KNMG). Deze zijn gecertificeerd en moeten voldoen aan verschillende eisen zoals continue bijscholing. We zijn heel trots dat sinds 1/7/2019 cosmetische geneeskunde een KNMG profielspecialisme is! Kwaliteit altijd boven kwantiteit.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Dat kan online of telefonisch (020-2101230) voor onze spreekuurdagen op dinsdag, woensdag en donderdag in Amsterdam, en op maandag en vrijdag in Lochem.

Amal Clooney, Meryl Streep en Audrey Hepburn

3 klassieke schoonheden met ieder hun eigen gezicht en hun eigen karakter. De een met injectables en huidverbetering, de ander zonder. Zo elegant ouder worden, met behoud van je eigen gezicht, dat is wat we willen. Met behoud van karakter. Want er moe of verlept er uit zien hoeft nou ook weer niet anno 2022

Wat we niet willen? Een insta-face met te volle lippen of wangen. Of er uit zien als 35, terwijl je 50 jaar bent. Helaas behandelen veel artsen voorbij deze grenzen. En dat is wat we regelmatig zien op feestjes of tv. Bij AAYA laten we juist zonder die overdaad vermoeidheid of strenge lijnen verdwijnen, terwijl je gewoon jouw authentieke schoonheid behoudt.

The art of keeping your beauty classic!

Wij werken volgens de AAYA Methode.