TIXEL BEHANDELING

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

Tixel, huidverstrakking met warmte

Met een Tixel® kunnen we de huid verstrakken in het gezicht en hals en in het bijzonder de huid rondom en op de ogen. De Tixel verhit de huid enkele seconden waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt. Met een Tixel behandeling kunnen we zowel oppervlakkig de huid verbeteren (niet-ablatief) -een doffe huid verminderen, pigmentvlekken verminderen, zonbeschadiging verminderen- als wat dieper in de huid behandelen  (ablatief) – huid verstrakken, diepere lijnen, littekens en rimpels verminderen.

 Als het hele gezicht wordt behandeld, zal je merken dat de huid strakker en egaler wordt. Een niet-chirurgische facelift zou je het kunnen noemen. Tijdens een Tixel behandeling wordt ca. 25% van het huid oppervlak behandeld. Het voordeel hiervan is dat er minder ‘downtime’ is. Het nadeel is dat je ca. 4 behandelingen nodig hebt voor het definitieve resultaat. Tussen elke behandeling zit 4 weken, omdat de huid een orgaan is, dat elke 4 weken opbouwt. Een Tixel behandeling kan gevoelig zijn. We adviseren daarom 2 uur voor de behandeling 2 paracetemol 500mg en 1 ibuprofen 400mg in te nemen. Dan is de behandeling prima te doen.

Niet-chirurgische ooglidcorrectie met Tixel

Het speciale aan de Tixel is dat je ook de hangende oogleden en de huid rondom de ogen goed kunt behandelen. Een heel goed alternatief voor een ooglidcorrectie. Wil je liever niet snijden en heb je last van hangende oogleden? Vraag dan naar de mogelijkheden met de Tixel.

Let na een Tixel behandeling op met zonlicht! Daarom plannen we deze behandeling het liefst als de ‘R’ in de maand is.