Fillers

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

Wat zijn Fillers?

Een filler ‘vult’ delen van je gezicht op. Het zorgt voor meer volume en een verbetering van de vorm en structuur van de gezichtshuid. Ook kan het toegepast worden om zichtbare lijnen en rimpels te vervlakken. Fillers kunnen verschillende soorten werkzame stoffen bevatten. Zo bestaan er hyaluronzuur fillers en collageen stimulerende fillers. Het is geen gif en tast de gezichtsexpressie niet aan. Met een fijne injectienaald wordt de filler onder de huid geplaatst. De behandeling zelf duurt meestal tussen de 15-30 minuten en geeft direct resultaat. Deze resultaten zijn wel langdurig maar niet permanent, omdat het hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken.

Meer informatie over de toepassingen vind je verderop op deze pagina

Waar kunnen Fillers mee helpen?

Wallen – donkere kringen
Heb je last van wallen? Zie je er vermoeid uit of krijg je vaak de opmerking dat je er moe uitziet? Sommige mensen kunnen last hebben van wallen. Dit kan erfelijk zijn, maar het natuurlijke verouderingsproces speelt ook een grote rol bij het ontstaan van wallen en/of donkere kringen. Wallen onder je ogen zijn meestal eenvoudig te behandelen met een hyaluronzuur filler, waarbij de traangootjes opgevuld worden. Een effectieve manier om van een vermoeide uitstraling af te komen!

Wangvolume herstellen
Door het natuurlijke verouderingsproces en de afname van collageen in de huid, kan je te maken krijgen met volumeverlies in je gezicht, met als gevolg dat je ingevallen wangen of hangwangen kunt krijgen. Heb je last van volume verlies in de wangen en wil je weer wat stevigheid of een frissere uitstraling? Dan is een behandeling met een hyaluronzuur filler een mooie oplossing! Tijdens het consult kijken we naar je gehele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een mooi natuurlijk resultaat.

Lipvolume herstellen – liplift
Naarmate we ouder worden, neemt het volume van de lippen af en dat kan als vervelend worden ervaren, zeker als je vroeger mooie, volle lippen had. Ook kan de vermindering van volume zorgen voor rimpels rondom de mond, waardoor je last kan hebben van lippenstift die daar makkelijk in door loopt. Ook kan je ervoor kiezen om subtiel het volume van je lippen te vergroten, als je altijd al ontevreden was over je dunne lippen. Met behulp van lipfillers zijn er meerdere opties mogelijk! Altijd met een natuurlijk resultaat, want wij kijken goed naar wat bij jouw gezicht past. Fillers kunnen ook eventueel worden gebruikt voor droge lippen. Met een skinbooster verstevig en hydrateer je je lippen langdurig zonder je vorm of volume te veranderen. Het zorgt voor een subtiele vulling door een betere hydratie en stevigheid; de lipgloss effect!

Holle slapen
Stoor je aan een holling of afvlakking van je slapen? Heb je het idee dat je wenkbrauwen wat zakken? Dit kan komen door de vorm van je schedel, maar kan ook komen door het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume. Dit komt vaak voor in de regio rondom de slapen en de wenkbrauwen. Wil je graag de balans terug in je gezicht en weer een frissere uitstraling krijgen? Een klein beetje hyaluronzuur filler bij je slapen kan al een groot verschil maken!
Diepe neuslippenplooi
Een diepe neuslippenplooi kan een vermoeide of een sombere blik geven. Vind je het vervelend dat je uiterlijk niet past bij hoe goed je je voelt? Naarmate je ouder wordt kunnen de lijnen rondom je mond dieper en storend worden. Een behandeling met een hyaluronzuur filler kan een mooie uitkomst bieden! De plooien tussen je je neus en lippen verdwijnen en je krijgt er een frissere blik voor terug.

Slappe kaaklijn
Stoor je aan je kaaklijn? Is je huid rondom de kaaklijn over de jaren heen steeds slapper aan het worden? Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces. Bij het ouder worden vermindert het vetweefsel in je wangen waardoor de huid geen steun meer heeft en over de rand van de kaaklijn kan gaan hangen. Met een hyaluronzuur filler behandeling kan de volume in de wangen en langs de kaaklijn worden hersteld waardoor je weer steun en versteviging krijgt, met als resultaat minder verslapping en een betere contourlijn!

Wenkbrauwen liften
Heb je het idee dat je wenkbrauwen zakken? Dit kan komen door het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume, waardoor de steun rondom de wenkbrauw minder wordt en wenkbrauwen kunnen gaan zakken. Door het gebied boven de wenkbrauwen op te vullen, krijgen de wenkbrauw weer steun en weer gelift worden. Met deze wenkbrauw lift, krijg je weer een frissere uitstraling waar je lang plezier van hebt!
Teruggetrokken kin
Stoor jij je aan je teruggetrokken kin? Sommige mensen hebben van nature een teruggetrokken of kleine kin. De contouren van je kin kunnen ook veranderen naarmate je ouder wordt. Met een hylauronzuur filler kunnen we de verhouding tussen de onderkaak en de bovenkaak weer mooi herstellen zodat jouw gezicht weer mooi in balans is.
Skinbooster
Restylane kent verschillende soorten fillers met verschillende soorten diktes. Een skinbooster is een waterdunne filler die zorgt voor hydratatie en oppervlakkige verbetering van de huid, met als resultaat volumeherstel en structuurverbetering van de huid. Een skinbooster is zeer effectief in het behandelen van fijne lijntjes, grove poriën en kan zelfs verbetering geven van littekens. Het zorgt voor een mooie gladde huid met een gezonde glans. Door het hydraterende effect is het geschikt voor gezicht, hals, handen en decolleté.

Restylane
Restylane is een hyaluronzuurfiller en is uitermate geschikt voor het opvullen van fijne lijntjes en behandelen van volumeverlies. Restylane kent verschillende soorten filler diktes om de meest optimale en subtiele resultaat te creëren in het gewenste behandelgebied. De dunnere fillers zijn meer geschikt voor bijvoorbeeld fijne lijntjes en kleine correcties, terwijl de dikkere fillers worden gebruikt voor het behandelen van diepere groeven of een liftend effect.