PhilArt®

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

PhilArt®: de optimale skinbooster voor een stralende huid!

PhilArt® is een skinbooster op basis van polynucleotiden, oorspronkelijk afkomstig van zoetwatervissen. Polynucleotiden hebben weefsel herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen (biostimulator). PhilArt maakt jouw huid elastischer en steviger doordat het op een natuurlijke wijze de aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur en antioxidanten stimuleren in de huid. Het geeft een verbetering van de huidkwaliteit van binnenuit en is zeer effectief tegen diverse tekenen van huidveroudering!

PhilArt® is een uiterst veilige behandeling met een zeer natuurlijk resultaat. Het wordt in de huid geïnjecteerd, waarbij 2ml over 20 punten wordt verspreid (10 per gezichtshelft). In de huid wordt het product op een natuurlijke manier verspreid naar de omgevende huid. PhilArt® is breed toepasbaar, en kan in het gezicht, op het voorhoofd, hals, decolleté, maar ook bij littekens, striae en rondom de ogen (PhilArt Eye®) worden gebruikt.

PhilArt® is voor iedereen een aanrader! Voor vrouwen én mannen, voor de jonge (preventief) én rijpere huid, voor de gezonde huid en bij huidziekten of onrustige huid. Het is een behandeling die een natuurlijke huidverbetering en verjonging geeft en goed gecombineerd kan worden met onze andere behandelingen!