Joost Strooker

the art of keeping your beauty classic

Geneeskunde in Groningen

Drs. Joost Strooker (1986) heeft in 2014 zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens en na zijn studie heeft Joost onderzoek gedaan in het MGH ziekenhuis (Boston, VS) van Harvard Medical school. Joost heeft als arts-assistent gewerkt bij de afdelingen chirurgie en plastische chirurgie.

Visie als arts cosmetische geneeskunde

Joost heeft een brede ervaring bij de plastische chirurgie, maar het ziekenhuis leven paste hem niet goed en hij besloot af te zien van zijn opleidingsplek plastische chirurgie. Zijn oog voor esthetiek en details, mede geleerd in de plastische chirurgie, komen tijdens het werk in de cosmetische geneeskunde goed van pas. Een balans vinden tussen de medische en cosmetische mogelijkheden, de wensen van de cliënt en een mooi, klassiek en natuurlijke uitstraling zijn het eindresultaat dat Joost nastreeft. Drs. Marguerite staat bekend om haar natuurlijke en elegante behandelresultaten en dat is ook de reden dat Joost graag met haar samenwerkt. Hij wil graag de fijne kneepjes van het vak van haar leren. Joost probeert altijd een fijne sfeer te creëren en echt te luisteren naar de cliënt. Ook spreekt de holistische benadering van AAYA hem aan: schoonheid, gezondheid en geluk als één geheel zien.

Persoonlijk

Joost woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd sport hij veel en kookt hij graag voor vrienden. Hij is geïnteresseerd in kunst, natuur, antieke meubels en Franse kaas.