Kim de valk

the art of keeping your beauty classic

Geneeskunde in Rotterdam

Dr. Kim de Valk (1989) heeft in 2015 haar studie geneeskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na haar studie heeft ze als arts gewerkt bij de afdelingen Chirurgie, Urologie en de Spoedeisende Hulp. In 2021 is ze aan de Universiteit van Leiden gepromoveerd bij de Chirurgie. Hierna is ze als cosmetisch arts gaan werken, waar haar gevoel voor esthetiek, handvaardigheid en perfectionisme samenkomen.

Visie als arts cosmetische geneeskunde

Kim vindt het als arts cosmetische geneeskunde belangrijk subtiel te behandelen, zodat haar cliënten hun eigen natuurlijke uitstraling behouden. Hiermee deelt ze de visie van drs. Marguerite, wat voor haar ook een van de belangrijkste redenen is om met haar samen te werken. Drs. Marguerite heeft haar geleerd goed naar het gezicht te kijken om zo iedere client op hun eigen unieke manier te kunnen behandelen. Door haar rustige uitstraling zorgt ze ervoor dat cliënten zich snel op hun gemak voelen. Het belangrijkste vindt ze dat haar cliënten met een natuurlijke, stralende glimlach de deur uit gaan.

Persoonlijk

Kim heeft voor een groot deel van haar jeugd in het buitenland gewoond, in onder andere Azië, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. Ze woont nu samen in Rotterdam met haar vriend.