Marguerite van Randwijck

the art of keeping your beauty classic

Geneeskunde in Leiden

Drs. Marguerite van Randwijck-Jacobze (1971) is opgeleid als huisarts aan de Universiteit van Leiden. Na haar studie heeft ze als huisarts gewerkt bij de Universitaire Huisartsenpraktijk van het VU medisch centrum. In 2012 heeft ze DOCTORS AT SOAP cosmetische klinieken mede opgericht. Ze staat inmiddels in heel Nederland bekend om haar subtiele manier van behandelen met injectables.

Gecertificeerd lid van de NVCG

Samen met de overige leden van de Onderwijscommissie van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde heeft ze zich de afgelopen jaren ingezet voor het tot stand brengen van onmisbare opleiding tot cosmetisch arts, die nu in juli 2019 bij de KNMG van start gaat! Om de kwaliteit van het vak cosmetisch arts te waarborgen neemt ze ook deel aan de Visitatie & Registratie Commissie van de NVCG. Zelf staat ze daar sinds 2013 geregistreerd als gecertificeerd cosmetisch arts NVCG en per 1/7/2019 als cosmetisch arts KNMG.

Zorg
In 2017 is ze samen met haar man Steven gestart met Holland Health Clinic, de kliniek voor preventieve zorg. In de zomer van 2019 is ze daarnaast gestart met drMarguérite, omdat subtiel behandelen haar passie is. Marguerite is getrouwd met Steven en samen hebben ze 3 kinderen.