Roos Tijs

the art of keeping your beauty classic

Drs. Roos Tijs (1993) heeft in 2020 haar studie geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studie heeft ze als arts gewerkt bij de afdelingen Interne Geneeskunde, Spoedeisende Hulp en de Spoedeisende Psychiatrie. Hierna is ze als cosmetisch arts en leefstijlarts gaan werken waarbij haar passie voor preventieve geneeskunde, gezondheid en esthetiek samen komt.
Visie als arts
Roos is blij dat ze bij AAYA de kans heeft gekregen haar beide passies te combineren. Ze gelooft in een holistische benadering van gezondheid, waarin gezonde voeding, voldoende slaap, ontspanning en beweging centraal staan. Een gezond lichaam draagt bij aan het voorkomen van ziekten, het geeft energie, geluk, zelfvertrouwen en zorgt voor een stralende huid. Cosmetische behandelingen zijn hier een prachtige aanvulling op. Roos omarmt volledig de principes van AAYA, waarbij behandelingen streven naar een natuurlijk en tijdloos resultaat, met oog voor harmonie in zowel het gezicht als het lichaam. Haar missie is om ieders natuurlijke schoonheid te benadrukken, zodat elke cliënt met hernieuwd zelfvertrouwen de deur uitloopt.
Naast haar passie voor gezondheid en schoonheid heeft Roos ook een nuchtere en ontspannen kijk op het leven. Haar rustige houding helpt haar om mensen op hun gemak te stellen, waardoor ze zich snel thuis voelen bij haar. Ze gaat graag samen met jou op zoek naar een verantwoorde en duurzame manier om een gezondere leefstijl te krijgen. Je kunt ook bij haar terecht voor een cosmetische behandeling.
Persoonlijk
In haar vrije tijd houdt ze van koken, lezen en het opnieuw inrichten van haar huis. Sporten is haar uitlaatklep. Ze woont samen met haar vriend in Amsterdam.