Nieuw: Doe nu een betrouwbare Corona check bij ons!

Nieuw: Een betrouwbare Corona check!

Inmiddels zijn er duizenden geregistreerde besmettingen van het Coronavirus in Nederland. Het daadwerkelijke getal ligt fors hoger, want lang niet iedereen is getest. De kans is zelfs groot dat je niet of nauwelijks hebt gemerkt dat je besmet bent geweest. Na koorts, een droge hoest, spierpijn of een verkoudheid ben je misschien benieuwd of je besmet bent geweest met het Coronavirus. Bij ons kan je dit nu betrouwbaar laten testen!

Vanwege de nauwkeurigheid hebben wij er bewust voor gekozen om bij Holland Heath Clinic alleen de antilichamen lab test (serologische test) en dus niet de sneltest (PCR test) af te nemen. het duurt hierbij enkele dagen voordat je de uitslag krijgt maar dan heb je wel de garantie op een betrouwbare uitslag!

De Corona check

Je maakt hier eenvoudig een afspraak. Vervolgens wordt bij ons in de praktijk Jouw IgG (antistoffen) waarde tegen SARS-COVID-19 virus gemeten met een klein bloedprikje (neemt ongeveer 30 minuten in beslag). De uitslag zal binnen een paar dagen telefonisch door een van onze artsen worden doorgegeven en daarnaast krijg je de uitslag ook via de mail (PDF) opgestuurd.

Voorwaarden

In principe kan iedereen zich laten testen, mits:
– Je minimaal 2- 3 weken geleden klachten passend bij Corona hebt gehad
– Je op dit moment geen klachten hebt en ten minste 24 uur ook niet gehad hebt
– Jouw huisgenoten momenteel ook geen klachten hebben

Kosten

Eenmalig 65 euro

Ps : De belangrijkste en allereerste tip is natuurlijk je te houden aan de voorschriften van het RIVM. Wanneer je op dit moment corona klachten hebt, is deze test niet voor jou bedoeld. Neem in dat geval contact op met je huisarts.

Maak meteen een Corona check afspraak hier!
(even naar beneden scrollen…)