Health check BIO

Energize your lifestyle by optimizing your health span

Onze nieuwe Health Check BIO biedt naast een uitgebreide gezondheidsanalyse ook een analyse van je biologische leeftijd! Deze gecombineerde aanpak en vernieuwend onderzoek geeft je gedetailleerd inzicht in de vitaliteit van je lichaam. Dit onderzoek geeft je de tools en kennis om je levensstijl aan te passen voor een gezonder en langer leven. Health Longevity!

Wil je weten hoe jong je lichaam echt is?

AAYA Professionals

Je kalenderleeftijd is de chronologische leeftijd. Je biologische leeftijd geeft een nauwkeuriger beeld van je huidige gezondheid. Met leefstijl kan je deze parameter beïnvloeden. We denken allemaal dat we op weg zijn naar krachtig tachtig, maar helaas krijgt 70% van ons leefstijlziekten zoals diabetes type 2, hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker. Begrijp de impact van je huidige leefstijl op je gezondheid en ontdek hoe je jouw vitaliteit kan verhogen.

Wat zit in de Health Check BIO?

Health Check Bio €885

Je krijgt van de arts een gedegen analyse. Dit geeft jou inzicht in jouw gezondheid. Zo krijg je een duurzame kijk op jouw leefstijl.

Dit is wat de Health Check Bio inhoudt:

  • Intake consult met onze leefstijlarts (medische voorgeschiedenis, evt klachten, medicijn- en supplement gebruik, familieanamnese)
  • Uitgebreide AAYA vragenlijst om inzicht te krijgen in jouw leefstijl, slaap- en leefpatroon (Motivation, Mind, Motion, Metabolics)
  • Metingen (o.a. bloeddruk, pols, vetpercentage, spiermassa, visceraal vet)
  • Bloedonderzoek (o.a. nierfunctie, ontstekingsparameters, glucose, cholesterolprofiel)
  • Biologische leeftijd analyse (bloedonderzoek en vragenlijst)
  • Resultaten consult met onze leefstijl arts
  • Gepersonaliseerd rapport met alle gegevens en advies op maat: personalized medicine

Boek hier jouw afspraak voor dit consult