Consulten

Personalized, doctor-led lifestyle care designed to heal from the inside out

Krijg inzicht in jouw klacht

Je ervaart klachten, je hebt een en ander al geprobeert maar het lukt niet goed van je klacht af te komen. Wij kunnen je helpen. We kunnen immers tot 70% van alle aandoeningen en klachten voorkomen door een gezonde leefstijl. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe weet je wat voor jou gezond is en wat niet? Wij bieden je met gedegen medische kennis, persoonlijke aandacht en de laatste medisch technologische innovaties uitgebreid inzicht in jouw huidige gezondheid. We begeleiden en ondersteunen je waar nodig en gaan samen op weg naar optimale gezondheid.

Onze artsen en specialisten geven inzicht in jouw gezondheid en klacht en antwoord op jouw vraag. We nemen de tijd. Met een goed gevoel werken aan je gezondheid.

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen tot 70% van alle aandoeningen voorkomen door een gezonde leefstijl. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe weet je wat voor jou gezond is en wat niet? Wij bieden je met gedegen medische kennis, persoonlijke aandacht en de laatste medisch technologische innovaties uitgebreid inzicht in jouw huidige gezondheid. We begeleiden en ondersteunen je waar nodig en gaan samen op weg naar optimale gezondheid.

Hoe pakken we dit aan?

Our holistic approach to healing

Stap 1

Je ervaart een klacht en je wilt er wat aan doen

Je wilt aan de slag

Je ervaart te veel en te lang klachten. Je ervaart stemmingswisselingen, een hoge werkdruk, slechte slaap, ziekte of een vervelende gebeurtenis.
Stress kan zich uiten in lichamelijke klachten, in gevoelens, gedrag en/of gedachten.

Symptonen van stress kunnen ook zijn: Hoofdpijn, rugpijn, stijve schouders, slaapproblemen, vermoeidheid, rusteloosheid. Snel geirriteerd of gefrustreerd zijn. Snel huilen. Bazigheid, snauwerigheid of extreem kritisch tegenover anderen. Of overmatig eten, drinken, roken.
Het kan zich ook uiten in gebrek aan concentratie, moeite met helder denken, vergeetachtigheid of geheugenproblemen.

Stap 2

Je maakt een afspraak met onze specialist (arts)

Consult met onze specialist

Tijdens het consult met de arts of de specialist nemen we de tijd om goed naar jouw klachten en medische en persoonlijke achtergrond te luisteren. We doen een aantal metingen, lab testen, nemen een paar vragenlijsten af en brengen jouw medische en familiaire achtergrond in kaart.

Stap 3

Je krijgt inzicht en een persoonlijk en concreet advies

Inzicht en advies

In het tweede gesprek, na ongeveer 2 weken geven we je de inzichten van de tests en geeft onze specialst zijn/haar analyse. Hierdoor krijg jij inzicht in jouw leefstijl, jouw klacht of aandoening en hoe je hier mee om kan gaan. We geven pruikbare persoonlijke gezondheidsadviezen die voor jou haalbaar zijn.

BOEK JOUW CONSULT