Upper SKINCare

The way to keep your beauty classic

De huid speelt een cruciale rol in ons welzijn en elke huid is uniek. Door een goede analyse van de huid, kunnen specifieke behoeften en problemen worden geïdentificeerd, zoals droogheid, gevoeligheid, tekenen van huidveroudering en de mate van huidverslapping. Een goed begrip van de huid en jouw wensen helpt bij het kiezen van de juiste producten, behandelingen en technieken.

Wat is jouw huid wens? Ik wil …

Een egalere huid

Met de juiste huidverzorgingsproducten en een goede dagelijkse zonbescherming kan je zonneschade en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Tijdens het consult beoordelen we de conditie van de huid en kijken we naar wat de beste behandeling is voor de huid. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit ons, zoals een goede huidverzorging voor thuis en/of huidbehandelingen in de kliniek.

 • Huidverzorging thuis
 • Medicatie op recept
 • Tixel
 • PhilArt
Minder slappe huid

Merk je dat je huid slapper wordt en wil je dit graag tegengaan met een subtiel resultaat? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine af in de huid. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. We luisteren naar jouw wensen en kijken naar wat de beste behandeling is voor jouw huid. Een behandeling met eventueel hyaluronzuur, Profhilo, PhilArt of Tixel kan een uitkomst bieden.

 • Tixel
 • Skinbooster (Restylane)
 • Profhilo gezicht / hals / body
 • PhilArt
Minder acne klachten

De behandeling van acne kost vaak tijd en vraagt om geduld. Met een acne behandeling worden puistjes, oneffenheden, mee-eters en littekens behandeld. Tijdens een consult kijken we naar de mate en verschijnselen van de acne en stellen wij een behandelplan op maat. Er zijn verschillende behandelingen voor acne, dit kan bestaan uit in-of uitwendige medicatie, reinigingsinstructies, huidtherapie of een combinatie hiervan.

 • Huidverzorging thuis                
 • Huidconsult                   
Voller haar

Stress, hormonale disbalans of een verkeerd voedingspatroon kunnen zorgen voor dunner wordend en slap haar. Ook is collageen een belangrijk onderdeel van gezond en vol haar. Collageen is het meest voorkomende eiwit van het menselijk lichaam en zorgt voor elasticiteit, sterkte en herstel van alle bindweefsels, o.a. de stevigheid van de huid, volheid van het haar en sterkte van je nagels. Na je 25e levensjaar neemt de natuurlijke productie van collageen in je lichaam af. Wanneer de collageenproductie afneemt, kun je de eerste tekenen van veroudering waar gaan nemen, zoals de eerste fijne lijntjes en rimpels, zwakkere nagels, dunner wordend haar en zelfs haarverlies. Door dagelijks collageen poeder te gaan slikken kan je deze tekenen van veroudering remmen!

 • Revital Trax collageen poeder
 • PhilArt Hair
 • Consult via AAYA Personal Health Clinic (Innercare)

 

Huidkwaliteit verbeteren

Heb je last van een doffe huid? Wil je je huidkwaliteit verbeteren? Een betere hydratatie of minder fijne lijntjes? Tijdens het consult beoordelen we de conditie van de huid en kijken we naar wat de beste huidbehandeling is voor jouw huid. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit ons.

 • Huidverzorging thuis
 • Tixel
 • Skinbooster (Restylane)
 • Profhilo gezicht / hals / decolleté
 • PhilArt
Minder pigmentvlekjes

Veel last van pigmentvlekken? Door een peeling wordt de zon beschadigde, verdikte huidoppervlak geëxfolieerd en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd zodat je huid weer steviger wordt. Hierdoor wordt je huid gladder, waardoor rimpels, onregelmatigheden en pigmentvlekjes vervagen, waardoor je een frissere en jongere uitstraling krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit ons, zoals een goede huidverzorging voor thuis en/of huidbehandelingen in de kliniek.

Minder rosacea klachten
Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en een ontstekingsreactie in het gezicht ontstaat. De oorzaak is niet helemaal bekend, maar we weten wel dat UV-straling, stress, bepaalde geneesmiddelen en voedingsmiddelen de huid kan beïnvloeden. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar zoals een goede huidverzorging of Profhilo, wat een kalmerende werking heeft bij rosacea.

Skin care

Dit zijn alle huidbehandelingen (cosmeceuticals , tixel, IPL)

Wat is jouw wens? Ik wil …

Een egalere huid

Minder pigmentvlekjes

Voller en gezonder haar

Huidkwaliteit verbeteren

Minder acne klachten

Minder slappe huid

Minder rosacea klachten

X

Een egalere huid

X

Huidkwaliteit verbeteren

X

Minder slappe huid

X

Minder pigmentvlekjes

X

Minder acne klachten

X

Minder rosacea klachten

X

Voller haar

X

Kaaklijn

Loopt je kaak door in je hals? Of zoek je meer profiel? Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar je gezicht en hals om tot de juiste behandeling te komen voor een mooi natuurlijk resultaat. Een behandeling met hyaluronzuur filler en/of botuline toxine kan een uitkomst bieden voor meer profiel.

Hyaluronzuur filler behandeling  –  vanaf 250 euro
Combinatie behandeling botuline toxine en hyaluronzuur filler  –  vanaf 550 euro

X

Kin

Heb je een teruggetrokken kin en wil je hier graag iets aan laten doen zonder chirurgie? Een behandeling met hyaluronzuur filler is hier een goede oplossing voor.

Hyaluronzuur Filler behandeling   –  vanaf 250 euro

Boek hier jouw afspraak voor een behandeling