Under the SKIN Care

The way to keep your beauty classic

Skin care

Dit zijn alle huidbehandelingen (cosmeceuticals , tixel, IPL)

Wat is jouw wens? Ik wil …

Een egalere huid

Minder pigmentvlekjes

Voller en gezonder haar

Huidkwaliteit verbeteren

Minder acne klachten

Minder slappe huid

Minder rosacea klachten

X

Een egalere huid

X

Huidkwaliteit verbeteren

X

Minder slappe huid

X

Minder pigmentvlekjes

X

Minder acne klachten

X

Minder rosacea klachten

X

Voller haar

X

Kaaklijn

Loopt je kaak door in je hals? Of zoek je meer profiel? Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar je gezicht en hals om tot de juiste behandeling te komen voor een mooi natuurlijk resultaat. Een behandeling met hyaluronzuur filler en/of botuline toxine kan een uitkomst bieden voor meer profiel.

Hyaluronzuur filler behandeling  –  vanaf 250 euro
Combinatie behandeling botuline toxine en hyaluronzuur filler  –  vanaf 550 euro

X

Kin

Heb je een teruggetrokken kin en wil je hier graag iets aan laten doen zonder chirurgie? Een behandeling met hyaluronzuur filler is hier een goede oplossing voor.

Hyaluronzuur Filler behandeling   –  vanaf 250 euro

Een analyse van het volume van de huid is belangrijk bij het kiezen van de juiste behandeling, vooral als het gaat om huidverslapping en huidveroudering. Naarmate we ouder worden, verliest de huid volume door afname van vetweefsel, collageen en elastine. Een nauwkeurige analyse van het volume helpt om te identificeren waar het volumeverlies zich bevindt en op welk niveau. Zo kunnen we een behandelplan maken die specifiek is afgestemd op jouw behoeften voor een mooi en natuurlijke resultaat. 

Face

Wat is jouw wens? Ik wil …

Minder boze/strenge uitstraling
Krijg je vaak de opmerking dat je boos of nors kijkt? Stoor je aan bepaalde rimpels in je gezicht? Een behandeling met botulinetoxine (botox) geeft jou weer een open en zachte uitstraling.

 • Botulinetoxine frons (eventueel met wenkbrauwlift en/of voorhoofd en/of kraaienpootjes)
Minder rimpels

Stoor je aan bepaalde rimpels of fijne lijntjes in je gezicht en/of hals? Of zijn er andere delen van je lichaam waar je graag je huidkwaliteit wilt verbeteren, zoals je decolleté, armen, buik of bovenbenen? Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden vanuit ons.

Aantrekkelijker er uit zien

Iedereen is anders en heeft andere behoeftes, behandelingen of hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Deze behandeling is daarom een behandeling op maat gemaakt. We kijken naar het hele gehele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een stralend en natuurlijk resultaat. Een combinatie van jouw wensen en onze mogelijkheden.

Minder vermoeide uitstraling

Heb je behoefte aan een frissere blik of een minder vermoeide uitstraling? Zie je een vermoeid gezicht in de spiegel of wil je iets doen tegen huidveroudering? Een behandeling met botulinetoxine (botox) en/of Profhilo geven je weer een energieke en frisse uitstraling. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden vanuit ons. Wij kijken naar het hele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een natuurlijk resultaat.

 • Botulinetoxine wenkbrauwlift (eventueel met frons en/of kraaienpootjes)
 • Wallen behandeling
 • PhilArt Eye
 • Profhilo gezicht
 • Restylane hyaluronzuur behandeling lift gezicht
Minder wallen

Heb je behoefte aan een frissere blik of een minder vermoeide uitstraling? Stoor je aan de kringen of wallen onder je ogen? Een behandeling met hyaluronzuur fillers geven je weer een energieke en frisse uitstraling. De traangoot behandeling met Hyaluronzuur filler (Restylane) kunnen we op 3 manieren doen

 • Wallen medium (traangoot en groef zijkant oog)
 • Wallen intens (traangoot, groef zijkant oog en holle slapen)
 • Wallen light (traangoot)
 • PhilArt Eye
   
Minder verslapping

Merk je dat je huid slapper wordt en wil je dit graag tegengaan met een subtiel resultaat? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. We luisteren naar jouw wensen en kijken naar wat de beste behandeling is voor jouw huid. Een behandeling met eventueel hyaluronzuur fillers, Profhilo of tixel kan een uitkomst bieden.

Minder klachten
Wist je dat botox niet alleen voor cosmetische doeleinden wordt gebruikt. Het kan namelijk ook worden toegepast als je klachten hebt van spanningshoofdpijn/migraine, tandenknarsen of overmatig zweten.

Hoofdpijn

Hoofdpijn ontstaat vaak door het onwillekeurig aanspannen van spieren. Door botulinetoxine te injecteren in de spieren bij het hoofd zal de spanning grotendeels verdwijnen en de hoofdpijn weg blijven. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat je eventuele fronsrimpel en voorhoofdrimpels ook verminderen!

Tandenknarsen

Tandenknarsen of kaakklemmen komt vaak voor, vooral ’s nachts. Het wordt veroorzaakt door een te sterke kauwspier. Er kan hierdoor slijtage optreden van de tanden en kiezen. Door het voortdurend aanspannen van de kauwspier kan deze ook dikker worden bij de kaakhoek en ook esthetisch er minder mooi uit zien. Sommige mensen kunnen ook last hebben van spierpijn in de kauwspieren of eventueel kaakgewrichtsproblemen hebben. Botox is hier een mooie oplossing voor!

Overmatig zweten

Een goede behandeling tegen overmatig zweten in de oksels is een botox behandeling. Door botox te injecteren in de oksel blokkeert het de zenuwuiteinde van de zweetklieren waardoor het zweten sterk vermindert. Het is een zeer goede en veilige oplossing tegen overmatig zweten en geeft je 6-12 maanden plezier van droge oksels!

Mooiere lippen
Mis je wat volume in je lippen of wil je ze iets voller hebben voor een betere balans in je gezicht? Je hoeft niet bang te zijn dat je een insta-face krijgt met volle lippen, dit is iets wat wij namelijk niet willen. Wij kijken naar je hele gezicht en zorgen dat het in balans blijft en dat je met een mooi en subtiel resultaat de deur uit loopt.

Minder verdrietige uitstraling
Zie je er verdrietig uit zonder dat je verdrietig voelt? Lijken de lijnen rondom de mond prominenter te worden naarmate je ouder wordt? Dit is het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid wordt slapper waardoor de mondhoeken langzaam gaan hangen en lijnen kunnen gaan ontstaan. Een behandeling met hyaluronzuur fillers of botox is een mooie oplossing om marionettelijnen of hangende mondhoeken te laten verdwijnen en weer een stralend en frisse uitstraling te krijgen. Afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden kijken we naar het hele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een stralend en natuurlijk resultaat.

Minder hangwangen
Heb je last van ingevallen wangen waardoor je ouder en vermoeider eruit ziet? Soms kan dit ontstaan door gewichtsverlies of het natuurlijk verouderingsproces. Met hyaluronzuur fillers kunnen we dit volumeverlies weer herstellen.

 • Hyaluronzuur filler (Restylane)
  – Contour light (Kaaklijn)
  – Contour medium (Kaaklijn en kin)
  – Contour intense (Kaaklijn, kin en         jukbeen)
Minder marionettelijnen
Zie je er verdrietig uit zonder dat je verdrietig voelt? Lijken de lijnen rondom de mond prominenter te worden naarmate je ouder wordt? Dit is het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid wordt slapper waardoor de mondhoeken langzaam gaan hangen en lijnen kunnen gaan ontstaan. Soms kan het ook op jonge leeftijd al ontstaan, en dan is het vaak door een sterke spier die de mondhoeken naar beneden trekken. Een behandeling met hyaluronzuur fillers of botox is een mooie oplossing om marionetlijnen of hangende mondhoeken te laten verdwijnen en je weer een frisse uitstraling te geven..

Strakkere kaaklijn
Loopt je kaak door in je hals? Of zoek je meer profiel? Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar je gezicht en hals om tot de juiste behandeling te komen voor een mooi natuurlijk resultaat. Een behandeling met hyaluronzuur filler en/of botox kan een uitkomst bieden voor meer profiel.

 • Botox hals
 • Hyaluronzuur filler (Restylane)
  – Contour light (Kaaklijn)
  – Contour medium (Kaaklijn en kin)
  – Contour intense (Kaaklijn, kin en jukbeen)
Mooiere kin
Heb je een teruggetrokken kin en wil je hier graag iets aan laten doen zonder chirurgie? Een behandeling met hyaluronzuur filler is hier een goede oplossing voor.

Botulinetoxine (botox) voor mannen

Heb je last van hangende wenkbrauwen of een strenge blik? Een behandeling met botulinetoxine (spierontspanner) is hier een goede oplossing voor.

 • Botuline Toxine
Fillers voor mannen

Heb je last van een vermoeide blik, wallen of wil je graag meer contour van je kaaklijn? Een behandeling met Hyaluronzuur filler (Restylane / Radiesse) is hier een goede oplossing voor.

Body

Wat is jouw wens? Ik wil …

Hals

Stoor je aan de fijne lijntjes in je hals? Balans tussen de huid van je gezicht en hals is belangrijk. Tijdens een consult houden we hier ook altijd rekening mee. Soms zitten er sterke spieren in de hals die effect hebben op de kaaklijn, die we met een botox behandeling weer kunnen laten ontspannen. Ook is een huidbehandeling met Profhilo een mooie uitkomst voor de verbetering van fijne lijntjes en huidkwaliteit in de hals.

Decolleté

Stoor je aan de fijne lijntjes in je decolleté? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

 • Profhilo decolleté
 • PhilArt decolleté
Armen
Erger je aan de verslapte huid bij je armen? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

Bovenbenen
Erger je aan de verslapte huid bij je bovenbenen? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

Buik

Erger je aan de verslapte huid bij je, buik? Ben je veel afgevallen of zwanger geweest en wil je weer wat versteviging rondom je buik? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop er sneller rimpels en huidverslapping zichtbaar worden.Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

Boek hier jouw afspraak voor een behandeling