Gezond het nieuwe jaar in, dat willen we natuurlijk allemaal. Vraag jij je af of je wel gezond bent? Steeds meer mensen laten een healthcheck doen. Dat kan bijvoorbeeld bij Holland Health Clinic. 

Wat?

Deze Health Check is een ‘APK voor je gezondheid’ en bestaat uit drie consulten (intake, resultaten en follow up consult) met jouw Holland Health Clinic arts. Via metingen, laboratoriumtesten en vragenlijsten wordt jouw huidige gezondheid en lifestyle onderzocht. Door deze 360 graden benadering krijg je een helder inzicht in jouw gezondheidsstatus op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en hoe je lichaam nu functioneert.

Hoe?

De arts stelt medisch wetenschappelijk onderbouwde vragen, doet laboratoriumtesten en metingen op de 5 fundamenten van gezondheid: Motivation, Mind, Motion, Metabolics en Measurements. Het team van 4 verschillende specialisten kijkt op de achtergrond altijd mee naar de gegevens, analyses en uitkomsten en geeft advies op z’n terrein. Naar het voorbeeld van celebrity’s met hun teams van diëtisten, haptonomen en personal trainers krijg ook jij de perfecte samenwerking tussen disciplines. De ambitie van het Holland Health Clinic-team is jou te helpen naar het ideale level van gezondheid, wat zij noemen de Green Zone.

Resultaat?

De resultaten krijg je mee in een overzichtelijk rapport met daarin ook het advies van jouw arts. Dit advies wordt ondersteund door de Easy Health Steps: muiskleine aanpassingen met groot effect.