AAYA SKINCare

The way to keep your beauty classic

Skin care

Dit zijn al onze huidbehandelingen (huidverzorging thuis, cosmeceuticals , Tixel, Prohilo)

Wat is jouw wens? Ik wil …

Een egalere huid
Met de juiste huidverzorgingsproducten en een goede dagelijkse zonbescherming kan je zonneschade en de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Tijdens het consult beoordelen we de conditie van de huid en kijken we naar wat de beste behandeling is voor de huid. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit ons, zoals een goede huidverzorging voor thuis en/of huidbehandelingen in de kliniek.

 • Huidverzorging thuis
 • Medicatie op recept
 • Tixel
Minder slappe huid
Merk je dat je huid slapper wordt en wil je dit graag tegengaan met een subtiel resultaat? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine af in de huid. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. We luisteren naar jouw wensen en kijken naar wat de beste behandeling is voor jouw huid. Een behandeling met eventueel hyaluronzuur, Profhilo of Tixel kan een uitkomst bieden.

Minder acne klachten

De behandeling van acne kost vaak tijd en vraagt om geduld. Met een acne behandeling worden puistjes, oneffenheden, mee-eters en littekens behandeld. Tijdens een consult kijken we naar de mate en verschijnselen van de acne en stellen wij een behandelplan op maat. Er zijn verschillende behandelingen voor acne, dit kan bestaan uit in-of uitwendige medicatie, reinigingsinstructies, huidtherapie of een combinatie hiervan.

 • Huidverzorging thuis                
 • Huidconsult via AAYA Personal Health Clinic                     
Voller haar

Stress, hormonale disbalans of een verkeerd voedingspatroon kunnen zorgen voor dunner wordend en slap haar. Ook is collageen een belangrijk onderdeel van gezond en vol haar. Collageen is het meest voorkomende eiwit van het menselijk lichaam en zorgt voor elasticiteit, sterkte en herstel van alle bindweefsels, o.a. de stevigheid van de huid, volheid van het haar en sterkte van je nagels. Na je 25e levensjaar neemt de natuurlijke productie van collageen in je lichaam af. Wanneer de collageenproductie afneemt, kun je de eerste tekenen van veroudering waar gaan nemen, zoals de eerste fijne lijntjes en rimpels, zwakkere nagels, dunner wordend haar en zelfs haarverlies. Door dagelijks collageen poeder te gaan slikken kan je deze tekenen van veroudering remmen!

 • Revital Trax collageen poeder
 • Consult via AAYA Personal Health Clinic (Innercare)

 

Huidkwaliteit verbeteren
Heb je last van een doffe huid? Wil je je huidkwaliteit verbeteren? Een betere hydratatie of minder fijne lijntjes? Tijdens het consult beoordelen we de conditie van de huid en kijken we naar wat de beste huidbehandeling is voor jouw huid. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit ons.

 • Huidverzorging thuis
 • Tixel
 • Skinbooster (Restylane)
 • Profhilo gezicht / hals / decolleté
Minder pigmentvlekjes
Veel last van pigmentvlekken? Door een peeling wordt de zon beschadigde, verdikte huidoppervlak geëxfolieerd en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd zodat je huid weer steviger wordt. Hierdoor wordt je huid gladder, waardoor rimpels, onregelmatigheden en pigmentvlekjes vervagen, waardoor je een frissere en jongere uitstraling krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit ons, zoals een goede huidverzorging voor thuis en/of huidbehandelingen in de kliniek.

 • Huidverzorging thuis
 • Medicatie op recept
 • Peeling
 • Coagulatie
 • Tixel
Minder rosacea klachten
Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en een ontstekingsreactie in het gezicht ontstaat. De oorzaak is niet helemaal bekend, maar we weten wel dat UV-straling, stress, bepaalde geneesmiddelen en voedingsmiddelen de huid kan beïnvloeden. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar zoals een goede huidverzorging of Profhilo, wat een kalmerende werking heeft bij rosacea.

Skin care

Dit zijn alle huidbehandelingen (cosmeceuticals , tixel, IPL)

Wat is jouw wens? Ik wil …

Een egalere huid

Minder pigmentvlekjes

Voller en gezonder haar

Huidkwaliteit verbeteren

Minder acne klachten

Minder slappe huid

Minder rosacea klachten

X

Een egalere huid

X

Huidkwaliteit verbeteren

X

Minder slappe huid

X

Minder pigmentvlekjes

X

Minder acne klachten

X

Minder rosacea klachten

X

Voller haar

X

Kaaklijn

Loopt je kaak door in je hals? Of zoek je meer profiel? Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar je gezicht en hals om tot de juiste behandeling te komen voor een mooi natuurlijk resultaat. Een behandeling met hyaluronzuur filler en/of botuline toxine kan een uitkomst bieden voor meer profiel.

Hyaluronzuur filler behandeling  –  vanaf 250 euro
Combinatie behandeling botuline toxine en hyaluronzuur filler  –  vanaf 550 euro

X

Kin

Heb je een teruggetrokken kin en wil je hier graag iets aan laten doen zonder chirurgie? Een behandeling met hyaluronzuur filler is hier een goede oplossing voor.

Hyaluronzuur Filler behandeling   –  vanaf 250 euro

Under the skin care

Dit zijn behandelingen door onze artsen met kleine naaldjes
(botulinetoxine, Profhilo, Restylane, Radiesse)

Face

Wat is jouw wens? Ik wil …

Minder boze/strenge uitstraling
Krijg je vaak de opmerking dat je boos of nors kijkt? Stoor je aan bepaalde rimpels in je gezicht? Een behandeling met botulinetoxine (botox) geeft jou weer een open en zachte uitstraling.

 • Botulinetoxine frons (eventueel met wenkbrauwlift en/of voorhoofd en/of kraaienpootjes)
Minder rimpels
Stoor je aan bepaalde rimpels of fijne lijntjes in je gezicht en/of hals? Of zijn er andere delen van je lichaam waar je graag je huidkwaliteit wilt verbeteren, zoals je decolleté, armen, buik of bovenbenen? Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden vanuit ons.

Aantrekkelijker er uit zien

Iedereen is anders en heeft andere behoeftes, behandelingen of hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Deze behandeling is daarom een behandeling op maat gemaakt. We kijken naar het hele gehele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een stralend en natuurlijk resultaat. Een combinatie van jouw wensen en onze mogelijkheden.

Minder vermoeide uitstraling
Heb je behoefte aan een frissere blik of een minder vermoeide uitstraling? Zie je een vermoeid gezicht in de spiegel of wil je iets doen tegen huidveroudering? Een behandeling met botulinetoxine (botox) en/of Profhilo geven je weer een energieke en frisse uitstraling. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden vanuit ons. Wij kijken naar het hele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een natuurlijk resultaat.

 • Botulinetoxine wenkbrauwlift (eventueel met frons en/of kraaienpootjes)
 • Minder wallen behandeling
 • Profhilo gezicht
 • Restylane hyaluronzuur behandeling lift gezicht
Minder wallen
Heb je behoefte aan een frissere blik of een minder vermoeide uitstraling? Stoor je aan de kringen of wallen onder je ogen? Een behandeling met hyaluronzuur fillers geven je weer een energieke en frisse uitstraling. De traangoot behandeling met Hyaluronzuur filler (Restylane) kunnen we op 3 manieren doen

  • Wallen light (traangoot)
  • Wallen medium (traangoot en groef zijkant oog)
  • Wallen intens (traangoot, groef zijkant oog en holle slapen)

 

Minder verslapping
Merk je dat je huid slapper wordt en wil je dit graag tegengaan met een subtiel resultaat? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. We luisteren naar jouw wensen en kijken naar wat de beste behandeling is voor jouw huid. Een behandeling met eventueel hyaluronzuur fillers, Profhilo of tixel kan een uitkomst bieden.

Minder klachten
Wist je dat botox niet alleen voor cosmetische doeleinden wordt gebruikt. Het kan namelijk ook worden toegepast als je klachten hebt van spanningshoofdpijn/migraine, tandenknarsen of overmatig zweten.

Hoofdpijn

Hoofdpijn ontstaat vaak door het onwillekeurig aanspannen van spieren. Door botulinetoxine te injecteren in de spieren bij het hoofd zal de spanning grotendeels verdwijnen en de hoofdpijn weg blijven. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat je eventuele fronsrimpel en voorhoofdrimpels ook verminderen!

Tandenknarsen

Tandenknarsen of kaakklemmen komt vaak voor, vooral ’s nachts. Het wordt veroorzaakt door een te sterke kauwspier. Er kan hierdoor slijtage optreden van de tanden en kiezen. Door het voortdurend aanspannen van de kauwspier kan deze ook dikker worden bij de kaakhoek en ook esthetisch er minder mooi uit zien. Sommige mensen kunnen ook last hebben van spierpijn in de kauwspieren of eventueel kaakgewrichtsproblemen hebben. Botox is hier een mooie oplossing voor!

Overmatig zweten

Een goede behandeling tegen overmatig zweten in de oksels is een botox behandeling. Door botox te injecteren in de oksel blokkeert het de zenuwuiteinde van de zweetklieren waardoor het zweten sterk vermindert. Het is een zeer goede en veilige oplossing tegen overmatig zweten en geeft je 6-12 maanden plezier van droge oksels!

Mooiere lippen
Mis je wat volume in je lippen of wil je ze iets voller hebben voor een betere balans in je gezicht? Je hoeft niet bang te zijn dat je een insta-face krijgt met volle lippen, dit is iets wat wij namelijk niet willen. Wij kijken naar je hele gezicht en zorgen dat het in balans blijft en dat je met een mooi en subtiel resultaat de deur uit loopt.

Minder verdrietige uitstraling
Zie je er verdrietig uit zonder dat je verdrietig voelt? Lijken de lijnen rondom de mond prominenter te worden naarmate je ouder wordt? Dit is het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid wordt slapper waardoor de mondhoeken langzaam gaan hangen en lijnen kunnen gaan ontstaan. Een behandeling met hyaluronzuur fillers of botox is een mooie oplossing om marionettelijnen of hangende mondhoeken te laten verdwijnen en weer een stralend en frisse uitstraling te krijgen. Afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden kijken we naar het hele gezicht en behandelen waar het nodig is voor een stralend en natuurlijk resultaat.

Minder hangwangen
Heb je last van ingevallen wangen waardoor je ouder en vermoeider eruit ziet? Soms kan dit ontstaan door gewichtsverlies of het natuurlijk verouderingsproces. Met hyaluronzuur fillers kunnen we dit volumeverlies weer herstellen.

 • Hyaluronzuur filler (Restylane)
  – Contour light (Kaaklijn)
  – Contour medium (Kaaklijn en kin)
  – Contour intense (Kaaklijn, kin en         jukbeen)
Minder marionettelijnen
Zie je er verdrietig uit zonder dat je verdrietig voelt? Lijken de lijnen rondom de mond prominenter te worden naarmate je ouder wordt? Dit is het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid wordt slapper waardoor de mondhoeken langzaam gaan hangen en lijnen kunnen gaan ontstaan. Soms kan het ook op jonge leeftijd al ontstaan, en dan is het vaak door een sterke spier die de mondhoeken naar beneden trekken. Een behandeling met hyaluronzuur fillers of botox is een mooie oplossing om marionetlijnen of hangende mondhoeken te laten verdwijnen en je weer een frisse uitstraling te geven..

Strakkere kaaklijn
Loopt je kaak door in je hals? Of zoek je meer profiel? Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar je gezicht en hals om tot de juiste behandeling te komen voor een mooi natuurlijk resultaat. Een behandeling met hyaluronzuur filler en/of botox kan een uitkomst bieden voor meer profiel.

 • Botox hals
 • Hyaluronzuur filler (Restylane)
  – Contour light (Kaaklijn)
  – Contour medium (Kaaklijn en kin)
  – Contour intense (Kaaklijn, kin en jukbeen)
Mooiere kin
Heb je een teruggetrokken kin en wil je hier graag iets aan laten doen zonder chirurgie? Een behandeling met hyaluronzuur filler is hier een goede oplossing voor.

Botulinetoxine (botox) voor mannen

Heb je last van hangende wenkbrauwen of een strenge blik? Een behandeling met botulinetoxine (botox) is hier een goede oplossing voor.

Fillers voor mannen
Heb je last van een vermoeide blik, wallen of wil je graag meer contour van je kaaklijn? Een behandeling met Hyaluronzuur filler (Restylane / Radiesse) is hier een goede oplossing voor.

Body

Wat is jouw wens? Ik wil …

Hals
Stoor je aan de fijne lijntjes in je hals? Balans tussen de huid van je gezicht en hals is belangrijk. Tijdens een consult houden we hier ook altijd rekening mee. Soms zitten er sterke spieren in de hals die effect hebben op de kaaklijn, die we met een botox behandeling weer kunnen laten ontspannen. Ook is een huidbehandeling met Profhilo een mooie uitkomst voor de verbetering van fijne lijntjes en huidkwaliteit in de hals.

Decolleté
Stoor je aan de fijne lijntjes in je decolleté? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

Armen
Erger je aan de verslapte huid bij je armen? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

Bovenbenen
Erger je aan de verslapte huid bij je bovenbenen? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

Buik

Erger je aan de verslapte huid bij je, buik? Ben je veel afgevallen of zwanger geweest en wil je weer wat versteviging rondom je buik? Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop er sneller rimpels en huidverslapping zichtbaar worden.Met de Profhilo Body behandeling wordt je huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Profhilo is een anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het draagt bij aan een gezonde huid en versteviging in de verschillende huidlagen.

Inner care

Dit zijn behandelingen met onze artsen van AAYA Personal Health Clinic

Wat is jouw wens? Ik wil …

Gewicht verliezen
Afvallen met minder eetlust!

Klachten als een verdwenen taille, pijnlijke knieën, een verhoogde bloeddruk en soms zelf diabetes type 2? Herken je je in een van deze klachten? Je bent dan waarschijnlijk ook al op de hoogte van het vaste riedeltje om gewicht te verliezen: calorieën tellen, gezonder eten en meer bewegen. Klopt deze aanname wel? Is dit de enige methode om gewicht te verliezen? Door een gezonde leefstijl kun je ervoor zorgen dat je grip krijgt op jouw gewicht. Daarnaast kan eetlustremmende medicatie helpen. Soms met een beetje extra ondersteuning. Benieuwd hoe jij je droomgewicht bereikt? Wij helpen je graag op weg naar jouw ideale gewicht!

Leefstijl verbeteren

Coming soon!

Minder hormonale klachten
Stemmingswisselingen, opvliegers, slecht slapen, terugkerende hoofdpijn, gewichtstoename en ouder dan 40 jaar? Dan kunnen je hormonen wel eens aan het schommelen zijn geslagen. Heb je het idee dat je meer kunt doen met leeftijl, voeding of supplementen, maar weet je niet zo goed wat je moet doen of waar je moet beginnen? Bij AAYA ben je op de juiste plek. Ontdek snel wat jij kunt doen om weer lekker in je vel te zitten en van je hormonale klachten af te komen.

Meer inzicht in mijn gezondheid
Een health check bij AAYA geeft je inzage in én advies over hoe je gezondheidswinst kan behalen. Eenvoudig, haalbaar en in jouw tijd! Je krijgt een totaal beeld in MIND, MOTION, MEASUREMENTS, METABOLICS en MOTIVATION.

Mind: Hoe zit ik in elkaar? Heb ik misschien veel stress? Wat doet dat met mijn lichaam en gezondheid? Slaap ik genoeg? Hoe gaat het sociaal met mij en heeft dat impact op mijn gezondheid?
Motion: Beweeg ik voldoende? Wat past bij mij? Wat beïnvloedt mijn bewegings- en activiteitenpatroon? Hoe zit het met mijn flexibiliteit, kracht en balans?

Measurements: Hoe is het met mijn cholesterol, cortisol of glucosegehalte? En mijn BMI, buikomvang, bloeddruk, organen, vitamines of hormoonspiegel?
Metabolics: Wat eet ik en is dat gezond? Eet ik teveel koolhydraten? Drink ik te veel koffie of te weinig water? Welke vitamines mis ik?

Motivation: Ben ik bereid om mijn gezondheid goed te bekijken en eventueel stappen te nemen om gezonder te gaan leven? Kan ik dat? Komt er iets voor in mijn familie waar ik voor moet oppassen? Wat moet ik doen om mijn lichaam in topconditie te houden?

Consult Health check via AAYA Personal Health Clinic

Mijn supplementen checken

Coming soon!

Boek hier jouw afspraak voor een behandeling