Peeling

TO HELP YOU KEEP YOUR BEAUTY CLASSIC

Wat is een Peeling?

Acné, zonneschade, pigmentvlekjes, doffe huid met fijne lijntjes: met een peeling
fris je jouw huid weer op! Een peeling werkt huidverjongend doordat het o.a. de
celvernieuwing stimuleert en dode huidcellen verwijdert. Er zijn diverse soorten
peelingen en iedere peeling zijn eigen werking om een huidprobleem of
huidconditie aan te pakken.

Waar kan een Peeling mee helpen?

Pigmentatie
Heb je last van pigmentvlekken in je gezicht die steeds donkerder en zichtbaarder worden? Een peeling kan voor jou een mooie uitkomst bieden! Met een peeling en de juiste huidverzorging thuis kunnen we ervoor zorgen dat de vlekken minder zichtbaar worden en voorkomen dat nieuwe vlekken ontstaan. Tijdens het consult kijken we eerst goed naar je huid om de meest optimale behandeling met je te bespreken.
Acne
Heb je veel last van acné? Acné is een chronische ontsteking van de talgklieren. Als er te veel talg wordt geproduceerd raken de poriën verstopt door een opstapeling van dode huidcellen, waardoor het aantal bacteriën toeneemt. Hierdoor ontstaan puistjes. Bij acné is het belangrijk om de juiste huidverzorging te gebruiken en de huid goed schoon te houden en te beschermen tegen uitdroging, bacteriën en irriterende stoffen. Een peeling kan een mooie uitkomst bieden om acné en de littekens hiervan te verhelpen! Tijdens het consult kijken we naar de mate van de acné om de meest optimale huidbehandeling met je te bespreken.
Anti aging
Beginnen de eerste tekenen van huidveroudering te ontstaan, en wil je deze aanpakken met een goede huidbehandeling? Met een peeling en de juiste huidverzorging thuis kunnen we huidveroudering tegen gaan! Met een peeling wordt de huidstructuur verbeterd en activeert de huid voor celstimulatie wat een zeer effective moethode is om je huid er weer jong en stralend uit te laten zien.
Glycolzuur
Glycolzuur is afkomstig van suikerrijke vruchten waaronder ananas, papaja en onrijpe druiven. Het is een heel populair middel in huidverzorgings omdat het eenvoudig door de huid wordt opgenomen. Glycolzuur zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, exfolieert de huid en stimuleert celvernieuwing. Een doffe huid krijgt zijn glans terug en puistjes kunnen worden opgeruimd. Glycolzuur wordt ook vaak gebruikt om littekens, huidverkleuringen zoals pigmentvlekken en zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Wil je een peeling met glycolzuur? Tijdens het consult kijken we naar je gehele gezicht en huid om de meest optimale behandeling te bespreken.