Wat is de overeenkomst tussen Expeditie Robinson en Holland Health Clinic?

Expeditie Robinson
Waarom verliezen alle deelnemers aan Expeditie Robinson vele kilo’s? Omdat ze koolhydraatarm leven of door het gebrek aan calorieën? Of juist de combinatie? Afvallen is dus voor iedereen mogelijk. Bij Holland Health Clinic geloven we in maatwerk.

Jouw arts en voedingsdeskundige helpen
De medisch specialisten van Holland Health Clinic zorgen voor een persoonlijk Weight Control programma waarin alle lichaamsfuncties en hormoonlevels worden gemeten. Op basis van de gemeten resultaten wordt een aanpak op maat gemaakt.

Hoe werkt het Weight Control Program
Om gewicht onder controle te krijgen, is er inzicht nodig. Inzicht in de werking van het lichaam op het gebied van slaap, hormonen, voeding & vitamines. En in de persoonlijke lifestyle, want geen lichaam werkt immers hetzelfde. Anno 2018 weten we bijvoorbeeld dat gewicht ook beïnvloed wordt door het aantal uren slaap en de hormoonhuishouding.
Eerst adviseren we de algemene Health Check, waarbij we in kaart brengen hoe je gezondheid nu is. Deze exclusief ontwikkelde Health Check geeft specialistisch inzicht in de 5 fundamenten van jouw gezondheid; medische laboratoriumtesten (zoals bloedonderzoek en ecg), algehele motivatie, bewegingsanalyse, dagelijkse voeding, slaap & stress-balans.
Naar aanleiding van de resultaten van de Health-check stelt de arts en het team van specialisten van Holland Health Clinic een persoonlijk lifestyle programma samen. Het programma start met de resetdagen.

De resetdagen zijn de basis van ons Weight Control Program, deze dagen gebruiken we om allereerst je gewicht snel in balans te krijgen. Zo verdwijnt dat ‘craving’ gevoel, stabiliseren de cortisol, suiker- en insulineschommelingen en went je lichaam weer aan een normaal eetpatroon. Tijdens deze Reset dagen eet je drie 3 lichte detox-maaltijden, aangevuld met supplementen die je darmflora helpen en je bloedsuiker stabiliseren.

Daarnaast biedt het programma een maandelijks consult met onze specialisten, dagelijkse email back up, en zo nodig extra laboratoriumtesten. Al onze aanpassingen doen we op basis van metingen en in kleine stapjes, de easy health steps. Zo is het programma goed vol te houden voor iedereen.

Je lichaam in topconditie met Holland Health Clinic
Ons team van gezondheidsspecialisten staat klaar om jou te begeleiden op weg naar jouw ideale lifestyle met een gewicht dat bij je past en onder controle blijft. Volg de tips van onze artsen voor een lichaam in topconditie

Wil je jouw gewicht onder controle krijgen? Boek dan een gratis kennismakingsconsult.

Over Holland Health Clinic

Wij bieden preventieve gezondheidszorg, op basis van een uitgebreide medische check-up. Daarmee brengen we helder in kaart wat er goed gaat wat betreft je voeding, beweging, hormoonbalans en psychische gesteldheid – en wat er beduidend minder goed gaat. Samen met jou kijken we waar je je levensstijl kunt bijsturen, op een manier die voor jou werkt. Dat doen we met een team van medisch specialisten uit verschillende vakgebieden. En altijd gebaseerd op degelijk wetenschappelijk onderzoek.

Gezond leven is genieten van alle energie die je lichaam levert.