Online Overgang Kliniek

Ben jij op zoek naar een kliniek voor overgangsklachten?

Maak met AAYA van de overgang de mooiste fase van je leven! Online vanuit je huis of bij ons in de kliniek: onze gynaecoloog & overgangsconsulent helpen je.

De overgang is de natuurlijke fase in het leven van vrouwen, gemiddeld tussen het 40e en de 60e levensjaar en duurt zo’n 4-10 jaar. De laatste menstruatie wordt de menopauze genoemd. Deze menopauze is gemiddeld rond je 51ste. Bij 80% van de vrouwen gaat de (peri)menopauze gepaard met flinke klachten. Dit kan zelfs leiden tot persoonlijke (fysieke) problemen, werkgerelateerde uitval en relatieproblemen. Terwijl er toch zoveel mogelijk is tegenwoordig om klachten te verlichten! Wist je dat in Nederland ca. 5% van de vrouwen een behandeling heeft, tegenover ca 35-50% in de landen om ons heen? Tijd voor verandering! Maak van de menopauze de mooiste fase van je leven.

Via het (Online) Overgang Consult krijg je meer inzicht in de invloed van de overgang op jouw klachten. Onze overgangsconsulenten (VVOC) en gynaecoloog geven jou vanuit Amsterdam door heel Nederland persoonlijk (medisch) advies en evt. (bio-identieke) hormonale substitutie therapie.

Boek hier jouw afspraak voor dit consult