MENOpauze make-over

Maak van de overgang de mooiste fase van je leven

Menopauze Make-Over

De menopauze brengt vele veranderingen met zich mee, zowel van binnen als van buiten. Bij AAYA begrijpen we hoe belangrijk het is om je tijdens deze levensfase weer helemaal jezelf te voelen. Daarom hebben we de Menopauze Make-Over ontwikkeld: een unieke combinatie van cosmetische zorg, leefstijlgeneeskunde en hormonale zorg.

Onze gynaecoloog en overgangsconsulent brengen in twee weken je hormonale status in kaart en in de tussen liggende tijd zorgt jouw cosmetisch arts voor huidverbeterende behandelingen. Speciaal voor vrouwen van 45+ die hun innerlijke en uiterlijke welzijn willen verbeteren. Herontdek jezelf met de Menopauze Make-Over en voel je weer helemaal op je best!

Wat zit er in de Menopauze Make-Over – €2500

1. Non-Surgical Facelift:
– Met een gecombineerde aanpak van collageenboosters wordt het effect van een facelift bereikt. Een natuurlijk ogende verjonging zonder de hersteltijd en risico’s van een chirurgische facelift. 

2. Health Check:
– Uitgebreide gezondheidsscreening om jouw algehele welzijn (mind, motion, metabolics) in kaart te brengen.
– Persoonlijk advies op maat om je gezondheid te optimaliseren

3. Overgang consult:
– Intake gesprek met een overgangsconsulent
– Bloedonderzoek (o.a. hormonen, cholesterolprofiel, vitaminen)
– Resultaten consult met de gynaecoloog: gespecialiseerd advies en behandeling (evt met hormoonsuppletie)
– Rapport met individueel leefstijladvies; ondersteuning bij voeding, beweging en stressmanagement. To help you energize your lifestyle!