Linda Hiddink

the art of keeping your beauty classic

Geneeskunde in Amsterdam

Drs. Linda Hiddink (1972) is in 2003 afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Amsterdam. Na een jaar te hebben gewerkt bij de Chirurgie en Spoedeisende Hulp heeft zij gekozen voor de Koninklijke Landmacht. Zij heeft vijf jaar gediend als militair arts en is in 2008 uitgezonden geweest naar Afghanistan. Vervolgens werkte zij enkele jaren op de Spoedeisende Hulp en de Intensive Care om vervolgens een carrièremove te maken van het ziekenhuis naar het verpleeghuis. Sinds 2014 is zij geregistreerd als Specialist Ouderengeneeskunde.

Visie op cosmetische geneeskunde

Linda heeft in de acute geneeskunde vaak gestaan voor kritieke situaties. In het verpleeghuis wordt zij dagelijks geconfronteerd met afnemende vitaliteit en de eindigheid van het leven. In de cosmetische geneeskunde ervaart zij dat ze met het toepassen van haar medische kennis en vaardigheden op een geheel andere wijze iets kan betekenen voor mensen. De eigen visie en aandachtige werkwijze van drs. Marguérite sluiten naadloos aan bij Linda’s gevoel voor natuurlijke klassieke schoonheid.
Het geeft haar veel voldoening om met subtiele aanpassingen cliënten gelukkiger met zichzelf te laten zijn maar bovenal zichzelf te laten blijven. Haar nuchterheid en ervaring gecombineerd met gevoeligheid maken haar tot een behandelaar waar cliënten zich gehoord en prettig bij voelen.

Persoonlijk

Als geboren Achterhoekse heeft Linda tijdens haar studie genoten van het leven in Amsterdam. Inmiddels is ze alweer geruime tijd terug in de Achterhoek, waar zij geniet van het dorpse leven, de ruimte en de natuur. Ze woont met twee katten, een ruwhaar teckel en haar man in Varsseveld.