Ik wil van mijn klachten af

Ik wil van mijn klachten af

Heb je veel last van hoofdpijn of migraine, tandenknarsen of kaakklemmen of overmatig zweten onder je oksels? Omdat deze klachten worden veroorzaakt door overspannen spieren (of zweetklieren bij overmatig zweten), wordt dit behandeld met een spierontspanner. Bij AAYA luisteren we altijd naar je verhaal en kijken we waar jouw klachten precies vandaan komen. Daarom is het mogelijk dat verschillende spiergroepen worden behandeld, afhankelijk van de klachten en mate van spierspanning. 

Hoofdpijn of Migraine

Heb je veel last van hoofdpijn of migraine? Heb je al verschillende behandelopties geprobeerd zonder duidelijk effect? Een behandeling met een spierontspanner (Botulinetoxine) kan voor jou de oplossing bieden! We kijken naar de sterkte van de voorhoofdspieren en fronsspieren en behandelen waar nodig voor het meest optimale resultaat. Door de spierontspanner ontspannen de spieren, wat bij veel mensen vermindering van de hoofdpijn klachten geeft. Een mooie bijkomstigheid is dat je eventuele voorhoofdrimpels en fronsrimpel ook vermindert.

Tandenknarsen of kaakklemen

Heb je veel last van tandenknarsen of kaakklemen? Word je wakker met spierpijn in je kaken? Een behandeling met een spierontspanner (Botulinetoxine) kan voor jou een mooie oplossing bieden! Door een spierontspanner te injecteren in de kaakspier komt de kaak weer tot rust en verminderen de klachten.

Overmatig zweten onder je oksels

Heb je last van overmatig zweten onder je oksels? Botulinetoxine is de oplossing! Door Botulinetoxine in de oksels te injecteren, blokkeren we de zenuwuiteinden van de zweetklieren waardoor het zweten vermindert. Een goede en veilige oplossing die langdurig resultaat biedt (6-12 maanden).

Meeste geschikte behandelingen voor minder klachten

Huid N.v.t.
Spieren Voorhoofd
Frons
Temporaal
Kaakspieren
Nek
Spierontspanner onder de oksel (tegen overmatig zweten)
Volume

N.v.t