Ik wil meer inzicht in mijn gezondheid

Ik wil meer inzicht in mijn gezondheid

Een health check bij AAYA geeft je inzage in én advies over hoe je gezondheidswinst kan behalen. Eenvoudig, haalbaar en in jouw tijd! Je krijgt een totaal beeld in MIND, MOTION, MEASUREMENTS, METABOLICS en MOTIVATION.

Mind

Hoe zit ik in elkaar? Heb ik misschien veel stress? Wat doet dat met mijn lichaam en gezondheid? Slaap ik genoeg? Hoe gaat het sociaal met mij en heeft dat impact op mijn gezondheid?

Motion

Beweeg ik voldoende? Wat past bij mij? Wat beïnvloedt mijn bewegings- en activiteitenpatroon? Hoe zit het met mijn flexibiliteit, kracht en balans?

Measurements

Hoe is het met mijn cholesterol, cortisol of glucosegehalte? En mijn BMI, buikomvang, bloeddruk, organen, vitamines of hormoonspiegel?

Metabolics

Wat eet ik en is dat gezond? Eet ik teveel koolhydraten? Drink ik te veel koffie of te weinig water? Welke vitamines mis ik?

Motion

Ben ik bereid om mijn gezondheid goed te bekijken en eventueel stappen te nemen om gezonder te gaan leven? Kan ik dat? Komt er iets voor in mijn familie waar ik voor moet oppassen? Wat moet ik doen om mijn lichaam in topconditie te houden?