5 vragen aan Elize!

5 vragen aan onze Managing Director Elize van Ballegooie 

​Elize is 1 december met frisse moed gestart bij Holland Health Clinic. We zijn zeer blij dat ze ons team gaat versterken en kijken er naar uit met haar de groei van Holland Health Clinic verder gestalte te geven!

Ter korte kennismaking, hier 5 vragen aan Elize…

Waarom spreekt Holland Health Clinic je aan?

Wat mij aanspreekt is de focus op preventie en gezond leven vanuit een holistisch perspectief. Oftewel de aandacht voor het totale functioneren; het fysieke, mentale, sociale aspect en de verbanden daartussen. Binnen Holland Health Clinic staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ik zie dit terug in de gedrevenheid en betrokkenheid van de medewerkers van ons team. Een derde element dat mij aanspreekt is de inzet van (technologische) innovaties, zoals de app die onlangs gelanceerd is.

Mijn streven is om de komende tijd hierop voort te borduren en onze diensten verder uit te bouwen.

Wat doe je zelf om gezond te blijven?

Ik sport zo’n drie keer per week, meestal bootcamp en het liefst in de buitenlucht. Verder probeer ik dagelijks 10.000 stappen te halen. Meestal lukt dit wel….!

Qua voeding probeer ik zo gezond mogelijk te eten, maar er is ook ruimte voor de minder gezonde keuzes…zo af en toe…
Ook besteed ik aandacht aan een goede ademhaling. Vind ik erg belangrijk. Op de juiste manier ademhalen heeft invloed op mijn lichaam en geest. Wanneer ik hier een aantal minuten mee bezig ben, dan merk ik dat het meteen zorgt voor meer ontspanning.

Heb je nog gezonde tips voor ons?

Tja, ik ga lekker vaak naar buiten, dus doe mee…en maak een wandeling. Zonde om de hele dag binnen te zitten.
Wanneer ik kies voor die beker warme chocolademelk met slagroom, zakje chips of dat ene ijsje, dan ga ik dat niet ongemerkt naar binnen werken, maar doe het met aandacht. Ik geniet daar dan echt bewust van.

Wat is jouw gezondheidsdoel voor 2022?

Vaker een ijskoude douche nemen, brrrr! Het is onder andere goed voor je immuunsysteem en (uiteindelijk ook) voor je humeur. ik merk dat als ik dat regelmatig doe!

Wat is een eigenschap van je die eigenlijk niemand weet?

Tja, daar vraag je me wat….even denken…..het eerste wat in mijn hoofd opkomt: als iemand zegt ‘dat kan je toch niet’…dan ga ik alles er aan doen om te bewijzen dat ik het wel kan….

 

Prachtig antwoord, dank voor je tijd, en we kijken er naar uit met je te samenwerken!

Groet,

Team Holland Health Cllinic