​​​​​Nina staat bekend om haar creatieve, plantaardige gerechten die zowel voedzaam als smaakvol zijn. Voor AAYA ontwikkelde ze dit heerlijke recept: Gezouten Chocolade Protein Snack

​Gezouten Chocolade Protein Snack

Voor 1 persoon

​Een supermakkelijk en romig tussendoortje, vol eiwitten en smaak.

Ingrediënten (in gram)

  • 120 g hüttenkäse (cottage cheese)
  • 15 g slagroom (35%)
  • 12 g suiker
  • 10 g cacaopoeder (ongezoet)
  • 20 g pure chocolade (70–75%), gesmolten (ca. 32 °C, warm maar niet heet)
  • Snufje zout (≈ 1/16 theelepel)

Bereidingswijze (snel)

  1. Smelt de pure chocolade en zet apart (warm, niet heet).
  2. Mix de hüttenkäse, slagroom, suiker, cacao en zout tot een glad mengsel.
  3. Voeg de gesmolten chocolade toe en blend nog 3–5 seconden om te combineren.
  4. Schep in een schaaltje of glas. Koel in de koelkast als je het steviger wilt serveren.

​​​Laat je inspireren door Nina’s plantaardige keuken. Eenvoudig, voedzaam en vol smaak.