Ik wil minder rimpels

Ik wil minder rimpels

Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn stevigheid en elasticiteit en ontstaan er meer rimpels. Dit heeft met het natuurlijke verouderingsproces te maken en met invloeden van buitenaf, zoals UV-stralingen. Om te bepalen welke behandeling het beste bij jouw past, kijken we naar 3 elementen in het gezicht: je huid, spieren en volume. Ieder element kan op verschillende manieren worden behandeld. Dit is afhankelijk van jouw wensen, mate van huidverslapping en wat bij jou de rimpels veroorzaken.

Huid

Iedereen wilt graag een gezonde huid. Het begint met een goede en effectieve skincare routine thuis. Wil je weten wat voor huidverzorging jij nodig hebt voor je huid? Boek dan een AAYA Huidconsult. Daarnaast zijn we bij AAYA erg fan van de regeneratieve huidbehandelingen die je huideigen collageen stimuleert, en je huid op een natuurlijke manier verbetert en rimpels en fijne lijntjes verminderen! 

Spieren

Spieren zorgen voor mimiek in ons gezicht. Naarmate we ouder worden ontstaan er meer rimpels en kunnen rimpels ook dieper worden. Het is niet erg om oud te worden, maar je wilt niet door je rimpels er meer vermoeid of ouder uitzien dan je daadwerkelijk bent. Rimpels kan je wegpoetsen maar ook op een mooie manier verzachten. Daarom vinden wij het belangrijk om de spieren op maat te behandelen. Iedereen is anders en heeft andere hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Met een spierontspanner kan je op een mooie manier je rimpels verminderen zonder dat je je mimiek in je gezicht kwijtraakt.

Volume

Volume en huid stevigheid nemen af naarmate we ouder worden. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces en heeft invloed op het gehele gelaat. Door een verslapte huid krijg je plooien en/of rimpels in je gezicht. Door het volumeverlies te herstellen pak je je huidverslapping aan en verminder je ook je rimpels!

Meest geschikte behandelingen voor minder rimpels

Huid Skincare thuis
Profhilo
PhilArt (Eye)
Radiesse hyperdiluted
Tixel
Spieren Frons
Kraaienpootjes
Voorhoofdslijnen
Liplijntjes (rokerslijntjes)
Volume

Hangwangen
Neus-lippen plooi
Marionette lijnen
Afhangende mondhoeken