Ik wil een minder strenge uitstraling

Ik wil een minder strenge uitstraling

Een strenge of boze uitstraling wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van factoren, waarbij de fronsrimpel meestal de grote boosdoener is. Ook kunnen andere verschijnselen zoals afhangende mondhoeken, hangende wenkbrauwen of een verouderde huid ook bijdragen aan een strengere uitstraling. Om te bepalen welke behandeling het beste bij jouw past, kijken we naar 3 elementen in het gezicht: je huid, spieren en volume. Deze elementen kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Dit is afhankelijk van jouw wensen, mate van huidveroudering en welke kenmerken bij jou de strenge en/of boze uitstraling veroorzaken. Hieronder enkele voorbeelden van populaire behandelingen per leeftijdscategorie.

Huid

De huid is ons visitjekaartje. Het begint met een goede en effectieve skincare routine thuis. Wil je weten wat voor huidverzorging jij nodig hebt voor je huid? Boek dan een AAYA Huidconsult. Verder zijn we bij AAYA erg fan van de regeneratieve huidbehandelingen die je huideigen collageen stimuleert voor een natuurlijke en langdurige huidverbetering!

Spieren

Spieren zorgen voor mimiek in ons gezicht en is een element wat jouw authentieke uitstraling geeft. Daarom vinden wij het belangrijk om de spieren op maat te behandelen. Dit doe je met een spierontspanner. Iedereen is anders en heeft andere hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Wij werken niet met zones, maar met rimpelvermindering op maat. Op deze manier kunnen we een zachtere uitstraling creëren, en de strenge en/of boze blik verminderen terwijl je je eigen uitstraling behoudt.

Volume

Volume en huid stevigheid nemen langzaam af naarmate we ouder worden. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces. Het is niet erg om ouder te worden, maar je wilt er niet boos uitzien. Een boze uitstraling ontstaat vaak door volumeverlies rondom de ogen of mond. Door het volume daar te herstellen krijg je weer balans terug in je gezicht wat resulteert in een zachtere uitstraling en een minder boze/strenge uitstraling!

Meest geschikte behandelingen voor een minder strenge uitstraling

Huid Skincare thuis
Profhilo
PhilArt Eye
Radiesse hyperdiluted
Spieren Wenkbrauw lift
Frons
Kraaienpootjes
Afhangende mondhoeken
Volume

Wallen (traangoot)
Hangende wenkbrauwen
Marionette lijnen
Afhangende mondhoeken
Volume herstel lippen