Ik wil een minder vermoeide uitstraling

Ik wil een minder vermoeide uitstraling

Een vermoeide blik of uitstraling wordt vaak veroorzaakt door wallen, hangende wenkbrauwen, donkere kringen onder de ogen en/of een doffe, grauwe huid. Om te bepalen welke behandeling het beste bij jouw past, kijken we naar 3 elementen in het gezicht: je huid, spieren en volume. Deze elementen kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Dit is afhankelijk van jouw wensen, mate van huidverslapping en welke kenmerken bij jou de vermoeide uitstraling veroorzaken.

Huid

De huid is ons visitjekaartje. Als je huid dof is en wat frisheid mist, kan je al snel een vermoeide uitstraling krijgen. Het begint met een goede en effectieve skincare routine thuis. Wil je weten wat voor huidverzorging jij nodig hebt voor je huid? Boek dan een AAYA Huidconsult.

Daarnaast hebben we ook huidbehandelingen die je huid van binnenuit verbeteren. Wij zijn bij AAYA erg fan van de regeneratieve huidbehandelingen die je huideigen collageen stimuleert, wat resulteert in een  natuurlijke huidverbetering. Een stralende huid zorgt voor een minder vermoeide uitstraling!!

Spieren

Spieren zorgen voor mimiek in ons gezicht en is een element wat jouw authentieke uitstraling geeft. Daarom vinden wij het belangrijk om de spieren op maat te behandelen. Dit doe je met een spierontspanner. Iedereen is anders en heeft andere hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Wij werken niet met zones, maar met rimpelvermindering op maat. Op deze manier kunnen we de vermoeidheid uit je gezicht halen terwijl je je eigen uitstraling behoudt.

Volume

Volume en huid stevigheid nemen langzaam af naarmate we ouder worden. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces. Het is niet erg om ouder te worden, maar je wilt er niet moe uitzien. Een vermoeide uitstraling ontstaat vaak door volumeverlies onder de ogen (traangoot), slapen of wenkbrauwen (hangende wenkbrauwen). Door het volume daar te herstellen krijg je weer balans terug in je gezicht wat resulteert in een frissere en minder vermoeide uitstraling!

Meest geschikte behandelingen voor een minder vermoeide uitstraling

Huid Skincare thuis
Profhilo
PhilArt Eye
Non-surgical ooglidcorrectie (Tixel)
Radiesse hyperdiluted
Spieren Wenkbrauw lift
Frons
Kraaienpootjes
Volume

Wallen (traangoot)
Hangende wenkbrauwen