Ik wil een minder slappe huid

Ik wil een minder slappe huid

Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn stevigheid en elasticiteit en ontstaan er meer rimpels en wordt de huid slapper. Dit heeft met het natuurlijke verouderingsproces te maken en met invloeden van buitenaf, zoals UV-stralingen. Om te bepalen welke behandeling het beste bij jouw past, kijken we naar 3 elementen in het gezicht: je huid, spieren en volume. Deze elementen kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Dit is afhankelijk van jouw wensen, mate van huidverslapping en wat bij jou gezicht het beste past om de huidverslapping aan te pakken/verminderen.

Huid

 Iedereen wilt een frisse en gezonde huid! Het begint met een goede en effectieve skincare routine thuis. Wil je weten wat voor huidverzorging jij nodig hebt voor je huid? Boek dan een AAYA Huidconsult. Verder zijn we bij AAYA erg fan van de regeneratieve huidbehandelingen die je huideigen collageen stimuleert, omdat het op een natuurlijke manier huidverbetering en huidverstrakking geeft!

Spieren

Met een spierontspanner kan je geen huidverslapping behandelen. Naarmate we ouder worden, kunnen rimpels wel dieper worden. Bij AAYA werken we met rimpelvermindering op maat. Iedereen is anders en heeft andere hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Klik op het volgende voor meer informatie over wat een spierontspanner kan doen voor een frissere, minder vermoeide of minder strenge uitstraling.

Volume

Volume en huid stevigheid nemen af naarmate we ouder worden. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces en vindt meestal niet plaats in één gebied, maar heeft invloed op het gehele gelaat. Huidverslapping kan je ervaren langs je kaaklijn, of doordat je wangen gaan hangen of je ziet een diepere neus-lippenplooi ontstaan. Door het volumeverlies te herstellen pak je je huidverslapping aan. Onze non-surgical facelift is de ideale behandeling als je op een effectieve en natuurlijke manier je huidverslapping wilt aanpakken.

Meest geschikte behandelingen voor een frissere uitstraling

Huid Skincare thuis
Profhilo
PhilArt Eye
Radiesse hyperdiluted
Tixel
Spieren N.v.t
Volume

Wallen (traangoot)
Hangende wenkbrauwen
Neus-lippen plooi
Jukbeenderen
Hangwangen
Kaaklijn
Marionette lijnen
Afhangende mondhoeken
Kin
Volume herstel lippen

AAYA Specials

Non-surgical face lift
Non-surgical neck lift
Non-surgical ooglidcorrectie