Ik wil een frissere uitstraling

Ik wil een frissere uitstraling

Een doffe en grauwe huid heeft snel invloed op je uitstraling. Dit komt vaak doordat je huid hydratatie mist. Na je 25e levensjaar vermindert de aanmaak van collageen en elastine in je huid wat invloed heeft op de huidkwaliteit. Om de natuurlijke aanmaak van collageen een boost te geven zijn verschillende huidbehandelingen mogelijk om de dofheid te laten verdwijnen! Ook kunnen bijvoorbeeld rimpels rondom de ogen, wallen of afhangende mondhoeken invloed hebben op je uitstraling. Om te bepalen welke behandeling het beste bij jouw past, kijken we naar 3 elementen in het gezicht: je huid, spieren en volume. Deze elementen kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Dit is afhankelijk van jouw wensen, mate van huidverslapping en wat bij jou de oorzaak is van minder frisheid in je gezicht.

Huid

Iedereen wilt een frisse en gezonde huid! Het begint met een goede en effectieve skincare routine thuis. Wil je weten wat voor huidverzorging jij nodig hebt voor je huid? Boek dan een AAYA Huidconsult. Daarnaast hebben we ook huidbehandelingen die je huid van binnenuit verbeteren. Wij zijn bij AAYA erg fan van de regeneratieve huidbehandelingen die je huideigen collageen stimuleert, wat resulteert in een natuurlijke huidverbetering. Huidverbetering zorgt weer voor een frisse uitstraling!

Spieren

Spieren zorgen voor mimiek in ons gezicht en is een element wat jouw authentieke uitstraling geeft. Daarom vinden wij het belangrijk om de spieren op maat te behandelen. Dit doe je met een spierontspanner. Iedereen is anders en heeft andere hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen. Wij werken niet met zones, maar met rimpelvermindering op maat. Met een spierontspanner kan je op een mooie manier weer een frisse en open uitstraling creëren.

Volume

Volume en huid stevigheid nemen langzaam af naarmate we ouder worden. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces. Het is niet erg om ouder te worden, maar je wilt er fris uit blijven zien. Als je de huidverslapping op de juiste manier aanpakt, krijg je je balans weer terug in je gezicht en dat heeft weer effect op je uitstraling!

Meest geschikte behandelingen voor een frissere uitstraling

Huid Skincare thuis
Profhilo
PhilArt Eye
Radiesse hyperdiluted
Spieren Wenkbrauw lift
Frons
Kraaienpootjes
Voorhoofdlijntjes
Afhangende mondhoeken
Volume

Wallen (traangoot)
Hangende wenkbrauwen
Marionette lijnen
Afhangende mondhoeken