Begin je last te krijgen van huidverslapping rondom de ogen? Of begin je te storen aan de fijne lijntjes en rimpels rondom je ogen? Of heb je juist last van donkere kringen of wallen? Dan hebben we een geschikte anti-aging behandeling voor jou, namelijk PhilArt Eye! Deze skinbooster op basis van polynucleotiden is speciaal gemaakt voor verbetering van de huid rondom de ogen. Ben je benieuwd hoe deze behandeling werkt en wat het voor jou kan opleveren? Hieronder leggen we alles uit.

Wat zijn PhilArt Polynucleotiden?

PhilArt Eye is een injecteerbare behandeling ter verbetering van de huidkwaliteit rondom de ogen. Mocht je het je afvragen; het is geen filler. Het is een skinbooster op basis van polynucleotiden, wat belangrijke bouwstenen zijn voor cellen en afkomstig zijn van zoetwatervissen (forel). Polynucleotiden hebben weefsel herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen. Zo stimuleren ze de aanmaak van fibroblasten, wat weer invloed heeft op de huideigen productie van collageen, hyaluronzuur en elastine. Dit zorgt voor een verbeterde huidkwaliteit, elasticiteit en een stevigere huid. Op deze manier kun je weer genieten van een natuurlijke jeugdige en frisse uitstraling.

Het gewenste behandelgebied van PhilArt bestaat niet alleen uit de ogen, maar ook het gezicht (inclusief voorhoofd), nek, decolleté, handen en ook het hoofdhuid (PhilArt Hair – speciaal ontworpen voor de stimulatie van haargroei). In dit artikel gaan we enkel in op de PhilArt Eye behandeling. Wil je meer weten over de andere behandelgebieden? Dan kan je natuurlijk altijd vrijblijvend een PhilArt consult inplannen. We leggen je graag de verschillende mogelijkheden uit.

Voordelen van PhilArt Eye op een rijtje

  • Verbetering van de huidkwaliteit rondom de ogen
  • Verbetering van de huidstructuur rondom de ogen
  • Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels, zoals kraaienpootjes
  • Wordt direct afgebroken door het lichaam en houdt geen vocht vast
  • Een van de weinige middelen die zo dicht rondom de ogen gebruikt mag worden
  • Snel en langdurig resultaat
  • Behandeling is niet pijnlijk (er wordt een verdovende crème gebruikt) + snelle hersteltijd

Hoe werkt de behandeling?

Onze artsen analyseren bij het consult jouw huid rondom de ogen. Op basis van deze analyse in combinatie met jouw hulpvraag en wensen maken we samen een geschikt behandelplan. De PhilArt Eye behandeling bestaat uit een aantal injecties in de huid rondom de ogen. De behandeling start met een plaatselijke verdovende crème rondom de ogen, waarna de injectable wordt geïnjecteerd. Over het algemeen duurt de behandeling vrij kort en prikt het slechts een beetje. Voor het mooiste resultaat adviseren wij 2-3 sessies (afhankelijk van huidtype) met een tussentijd van 3 tot 4 weken. Mocht je meer behandelingen bij AAYA doen of af en toe naar een huidtherapeut gaan, geen probleem; PhilArt kan heel goed gecombineerd worden met andere cosmetische behandelingen en heeft een positief versterkende effect op andere schoonheidsprocedures.

Hoe bereid je je voor op de behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling plannen we een consult waarin we je alles goed uitleggen. Een paar dagen voor de behandeling is het raadzaam om overmatige blootstelling aan de zon te vermijden. Op de dag van de behandeling vragen we je om geen make-up te dragen op en rondom de ogen. Zodra de behandeling klaar is, adviseren we het behandelde gebied even met rust te laten en raden we je aan om geen make-up aan te brengen. Probeer de eerste week ook nog even om heftige blootstelling aan de zon te vermijden en gebruik een hoge SPF om je huid te beschermen.

Wanneer zie ik resultaat?

De hersteltijd van de PhilArt Eye behandeling is gelukkig kort. Direct na de behandeling kun je last hebben van kleine blauwe plekjes, lichte roodheid of kleine zwellingen rondom de ogen, maar dit zal snel wegtrekken. Na twee dagen kun je je dagelijkse activiteiten weer helemaal oppakken en heb je als het goed is nergens last van. Mocht dit niet zo zijn? Neem dan altijd contact met ons op. Het resultaat is vaak pas na enkele weken zichtbaar en houdt ongeveer 4 tot 6 maanden aan. Gedurende deze periode zul je je huid steeds meer zien verbeteren. Wil je de resultaten op de langere termijn behouden? Dan raden we aan om ieder half jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Wat is het verschil tussen PhilArt en Profhilo?

AAYA bieden we verschillende huid verbeterende behandelingen met collageen boosters. Veel mensen kiezen voor Profhilo of PhilArt, maar wat is nu precies het verschil? Dat zit zo: PhilArt is een injectable op basis van polynucleotiden die de fibroblasten en collageensynthese stimuleert en beter in staat is om de huidtint- en textuur te verbeteren, met name ook voor kwetsbare gebieden zoals het gebied rondom de ogen, het voorhoofd of de hals. Profhilo is een injectable op basis van hyaluronzuur die ook de collageenproductie stimuleert, maar zorgt met name voor een verbeterde hydratatie, versteviging en een mooie glow. Klik hier om onze verschillende skinboosters te vergelijken.

Ben je benieuwd of een PhilArt Eye behandeling geschikt is voor jouw wensen? Bij AAYA bekijken we jouw huid en geven we je op maat advies en informatie over jouw ideale huid verbeterende behandeling. Klik hier om een afspraak te maken.