AAYA’s No Nonsens Night Cream

De basis: hydraterende No Nonsense nachtcrème

Huidverzorging, alles begint bij de basis. Waarom is een basiscrème zo belangrijk? En waar moet het allemaal aan voldoen? Dat is heel simpel. De huid heeft o.a. als functie ons lichaam te beschermen van de buitenwereld: de barrièrefunctie. Een basis gezichtscrème heeft als belangrijkste doel de huid te voorzien van vocht om te zorgen dat de barrièrefunctie van de huid zo optimaal mogelijk blijft. Dit om de huid soepel en fris te houden en uitdroging van de huid en fijne lijntjes te voorkomen.

Hydratatie

Een basiscrème moet actieve, voedende ingrediënten bevatten die de huid (ook de diepere huidlagen) kunnen hydrateren en kalmeren. Dit is met name plantaardige olie zoals olie geperst uit zaden, pitten of vruchten. Deze oliën bevatten namelijk veel vitamines en mineralen en bevatten tegelijkertijd ook veel antioxidanten die huidveroudering tegengaan. Kruiden uit de natuur zijn andere ingrediënten die vaak wordt toegevoegd door het kalmerende effect op de huid. Maar de basis is hydratatie. Een basiscrème hoeft in ieder geval helemaal niet duur te zijn! Een hydraterende gezichtscrème van Nivea bijvoorbeeld is hiervoor ook al voldoende. Kortom: No Nonsense crème. Daarom hebben de artsen van AAYA hun eigen AAYA Non Nonsense Night Cream gerealiseerd. Zonder fratsen, gewoon hydrateren. 

Activerende ingrediënten

Met de jaren wordt de huid (helaas) dunner en slapper. Hoe houd je je huid nou stralend en fris en kan je verslapping thuis tegen gaan met cremes? Ja zeker, thuis kan je veel doen. Hierbij is het belangrijk om naar de  activerende huidverzorgingsproducten te kijken die je onder je basiscrème gebruikt. Dit zijn de actieve ingrediënten die de tekenen van huidveroudering tegengaan en de huidregeneratie kunnen stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan een herstellend of stimulerend serum met Vitamine A (retinol) of Vitamine C of een wekelijkse exfolierende verzorging met Glycolzuur of Salicylzuur. Maandelijks zullen we inzoomen op een specifiek huidverzorgingsproduct of bestanddeel die een belangrijke basis vormen in een goede huidverzorging voor een mooie, gezonde en stralende huid! 

AAYA No Nonsense Night Cream: een rijke voedende gezichtscrème die de huid kalmeert, hydrateert en voedt om de huidbarrière de hele dag door bescherming te bieden. De cloudberry extract zorgt voor zachtheid en comfort en de rijke consistentie door onder andere plantaardige en etherische oliën laten de huid fluweelzacht aanvoelen.