Vasten kan gezien worden als een preventiemiddel- en methode om de geest en het lichaam jong en gezond te houden. Is dit zweverig? Absoluut niet! Het Prolon Fasting Mimicking Diet (FMD), ook wel Het Langlevendieet, is een uitstekende methode hiervoor. Deze nieuwe vorm van vasten biedt jou allerlei gezondheidsvoordelen zonder dat je daadwerkelijk hoeft te vasten. Ken je mensen of heb je zelf insuline resistentie, diabetes type 2, vermoeidheidsklachten, obesitas, ontstekingsreuma en/of auto immuunziekten? Dan is dit artikel wellicht zeer interessant voor jou.

EN SPECIAAL VOOR JOU VOOR DEZE MAAND: €175 ipv €199; gebruik deze code: Prolon175@$! bij het bestellen

 

 

Wat houdt het Prolon Fasting Mimicking Diet precies in?

Het doel van Prolon is om het lichaam het idee te geven dat er een periode van vasten is aangebroken. Dit is schijn, aangezien je lichaam voldoende calorieën en voedingsstoffen binnenkrijgt om goed te kunnen functioneren. In plaats van dat je helemaal niet eet op een dag, zoals met intermittent fasting, wordt de calorie-inname nu beperkt tot zo’n 750 tot 1100 calorieën per dag. De voorverpakte maaltijden die je eet zijn vetrijk en caloriearm. Dit dieet is gebaseerd op de wetenschappelijke principes van Dr. Longo. Dit dieet kan gedurende 5 dagen gevolgd worden met het programma ‘Prolon’. Tijdens het volgen van dit dieet is het de bedoeling dat gebruikers geen koffie en alcohol drinken, daarnaast wordt intensieve lichamelijke beweging afgeraden. 

 

De gezondheidsvoordelen van het Prolon Fasting Mimicking Diet

  1. Eenvoudig: Het dieet is eenvoudig te volgen. Elk pakket wordt geleverd in 5 kleine doosjes, zo hoef je geen boodschappen in huis te halen. Verder zorgen de kant-en-klare pakketten ervoor dat overeten niet mogelijk is.
  2. Besparing van jouw kostbare tijd: Het volgen van dit dieet zorgt voor veel tijdbesparing. Alles wat je nodig hebt voor het dieet wordt voor de deur afgeleverd en je hoeft niet te koken, want de producten zijn kant en klaar.
  3. Gewichtsverlies: De beperkte calorie-inname zorgt uiteraard voor gewichtsverlies. Uit een kleinschalig onderzoek van Dr. Longo kwam naar voren dat deelnemers van het Prolon Fasting Mimicking Diet gemiddeld 2,7 kilo verloren.
  4. Vasten bij auto-immuunziekten: Onderzoek van de University of Southern California toont aan dat mensen met een beschadigd immuunsysteem enorm geholpen kunnen worden door te vasten. Onderzoekers zien een verhoogde aanmaak van myeline en een verhoging van het aantal witte bloedlichaampjes (gezonde cellen). Daarnaast is het niveau van ontstekingsbevorderende cellen verlaagd.

 

De realiteit van vandaag 

Drie maaltijden met tussendoortjes en af en toe ook nog een avondsnack als je lekker op de bank ligt na een lange en vermoeiende dag. Klinkt dit je bekend? De kans is groot aangezien deze voedingsstijl tegenwoordig als heel normaal wordt gezien. Deze manier van eten zorgt ervoor dat vetreserves amper meer worden aangesproken, we continue bezig zijn met het verwerken van voedsel en we veel energie verliezen aan onze spijsvertering. Jouw lichaam heeft de tijd nodig om zichzelf te kunnen reinigen en te herstellen. De vraag is daarom: voel jij je echt optimaal gezond? Voel je je fit, vrolijk en opgeladen? Denk je nu: ‘nou eigenlijk niet’. Kijk dan eerst eens hoe vaak je eet en daarna naar wat je eet. Wees jouw eigen experiment en kom erachter wat vasten met jouw gezondheid doet en of vasten iets voor jou is. Wij willen jou daar heel graag bij helpen. Graag nemen we jouw levensstijl eens onder de loep om zo een advies te kunnen vormen welke manier van vasten het beste bij jou past.  

Nieuwsgierig geworden? Maak hier eenvoudig een afspraak of bestel de Prolon Box via deze link. 

Speciale actie voor de maand December: €175 ipv €199; gebruik deze code: Prolon175@$!