Coffee to go (only)!

Coffee to go!

We hebben het tegenwoordig allemaal zo druk dat we vaak even snel een kopje koffie halen. Maar hoe vaak drink jij nou werkelijk koffie per week? En kom jij wel aan je dagelijkse portie beweging? Hoe vaak spreek je samen met een vriendin of vriend af en combineer je een van deze twee?

De voordelen van je dagelijkse portie beweging halen zijn algemeen bekend, om een 2-tal voordelen op te noemen: het helpt tegen dementie en het zorgt ervoor verlaagd de kans om een cardiovasculaire gebeurtenis te ondergaan. Ook 1 a 2  kopjes koffie per dag heeft een aantal gezondheidsvoordelen, om een 3-tal voordelen op te noemen: het helpt het verbranden van vet, het is een goede bron van anti-oxidanten en ook koffie helpt tegen dementie. En met een vriendin of vriend af te spreken heeft dat dan ook gezondheidsvoordelen? Jazeker, het is van belang voor hoe gelukkig jij je voelt!

 

Ga de volgende keer niet zitten op het terras, maar neem je coffee to go en maak een lekkere wandeling samen! Zo combineer je de gezondheidsvoordelen van een goed gebrouwen kopje italiaanse koffie met de voordelen van een stuk wandelen samen met de voordelen die afspreken met een vriend of vriendin!? Zorg dat je wel je stappenteller om hebt, dan haal je zonder problemen je 10.000 stappen per dag!