Health Checks

Doctors dedicated to your long-term health

Waarom een AAYA Health Check?

Omdat je met kennis, inzicht en aandacht grip op je gezondheid kan krijgen. En dat is in deze drukke maatschappij geen overbodige luxe. Omdat ook een veranderende levensfase zoals de overgang heel veel klachten kan geven. We luisteren, nemen de tijd en hebben de aandacht voor jou tijdens de checks. We brengen jouw ‘puzzelstukjes’ in kaart en analyseren jouw data. Bij AAYA doen we meer dan alleen bloedprikken, en dit is anders dan bij andere Health Checks. We beschikken over de juiste medische kennis en hebben een brede kijk (360 graden) op jouw gezondheid met behulp van onze 5 M’s (mind, motivation, motion, measurements, metabolics). 

Know your numbers, zoals Hba1C, cholesterol en nog veel meer. Creëer je eigen benchmark, omdat je lichaam veroudert door de jaren heen. We geven inzicht in – en helpen je jouw kennis te vergroten over – jouw leefstijl en huidige gezondheid. Met eenvoudige en heldere tips die voor jou persoonlijk zijn, en dus haalbaar. We begeleiden je naar een gezondere jij!

Health Check

Totaal beeld van jouw gezondheid

Onze artsen en specialisten geven inzicht in jouw gezondheid en antwoord op jouw vraag. We nemen de tijd. In 2 consulten met open vragen, gevalideerde vragenlijsten, biometrie en bloedonderzoek. Al onze medische checks worden uitgevoerd door specialisten en op basis van de laatste technologische stand. We brengen jouw gezondheid in kaart met een 360 graden blik op de verschillende facetten van jouw gezondheid.

Nutrigen DNA Check

Meest complete nutrigenetische analyse

De invloed van DNA: 384 genetische variaties met betrekking op onder andere gewichtsverlies, reactie van lichaamsbeweging, intoleranties en detoxificatieproces van het lichaam worden geanalyseerd. Welke voeding past bij jou?
Een specifiek dieettype, aanbevolen vitaminen en mineralen en een selectie aan ideale voedingsmiddelen worden gegenereerd door een wetenschappelijk onderbouwd algoritme.

Rijbewijs Check

Vanaf 70 jaar

Vanaf 70 jaar moeten automobilisten medisch gekeurd worden voor hun rijbewijs. Aangezien wij veel ervaring hebben met Checks, hebben wij ook als service dat je bij ons een rijbewijs keuring kan doen. Met stempel van onze artsen en al!

Medische Keuring

Medische keuring voor verzekeringen

Naast rijbewijs keuringen kunnen wij ook cliënten keuren, die bijvoorbeeld voor hun verzekering gekeurd moeten worden. Dit doen we al voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bedrijven, maar ook voor jou individueel kunnen we een keuring uitvoeren.