In een wereld waar stress, vervuiling en een hectische levensstijl de norm zijn, wordt zelfzorg steeds belangrijker. Deze factoren kunnen namelijk een zware tol eisen op ons lichaam en onze huid. De nieuwste trend van 2024/2025 draait dan ook om een natuurlijke schoonheid: een huid die zo gezond en stralend is dat make-up overbodig wordt. De AAYA No Make-up Treatment biedt een all round benadering die niet alleen je huid laat stralen, maar ook je algehele welzijn verbetert. In dit artikel ontdek je hoe deze innovatieve behandeling werkt, wat de voordelen zijn en waarom het de perfecte keuze is voor iedereen die een natuurlijke uitstraling wil omarmen.

Ontdek het geheim van een stralende huid met onze AAYA No Make-up Treatment

Tijdens dit traject krijg je een uitgebreide analyse van je huid, leefstijl en huidverzorgingsproducten, gecombineerd met huidverbeterende behandelingen in onze kliniek. Deze innovatieve aanpak is ideaal voor wie wil investeren in een stralende huid en een gezonde leefstijl op lange termijn.

Stap 1: Intake consult

Tijdens het intake consult heb je een persoonlijk gesprek met één van onze ervaren, cosmetisch artsen. Zij voeren een uitgebreide huidanalyse uit, waarbij de conditie en specifieke behoeften van je huid worden onderzocht. Daarnaast wordt er een leefstijlanalyse gedaan om factoren zoals voeding, stressniveau en dagelijkse gewoonten te evalueren die invloed kunnen hebben op je huidgezondheid. Op basis van deze analyses stelt de arts een gepersonaliseerd behandelplan op dat zowel huidverbetering als welzijn optimaliseert.

Stap 2: Mind, Motion, Metabolic analyse

Na het intake consult ontvang je een gedetailleerde Mind, Motion, Metabolics analyse, die een diepgaand inzicht biedt in zowel je mentale als fysieke welzijn, evenals je huidige leefstijl en eetpatroon. Deze analyse combineert kennis uit verschillende disciplines om een holistisch beeld te vormen, essentieel voor het optimaliseren van je gezondheid en het bereiken van een stralende huid.

Stap 3: Supplement advies

Ook krijg je advies over supplementen die specifiek zijn afgestemd op het ondersteunen van je huid, gezondheid en algehele vitaliteit. Hiervoor wordt je huidige gezondheidstoestand en voedingspatroon geanalyseerd om vervolgens te bepalen welke vitaminen, mineralen en andere voedingssupplementen het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Stap 4: Glycolzuur peeling

De glycolzuur peeling is een professionele behandeling die wordt uitgevoerd in onze kliniek, waarbij glycolzuur, een alfahydroxyzuur (AHA), wordt gebruikt voor een diepgaande exfoliatie van de huid. Tijdens deze behandeling worden dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Dit resulteert in een verbeterde textuur en teint van de huid. Dankzij de exfoliërende werking van glycolzuur worden verstoppingen en oneffenheden verminderd, waardoor de huid er frisser en jonger uitziet.

Stap 5: Profhilo behandeling

Tijdens de No Make-Up Treatment plannen we ook 2x een Profhilo behandeling in. Profhilo is een innovatieve huidverbeterende behandeling op basis van puur hyaluronzuur die, eenmaal geïnjecteerd, diep in de huid werkt om intense hydratatie te bieden. Dit resulteert in een stralende, jeugdige en gezond uitziende huid. Daarnaast zorgt Profhilo voor een stimulerend effect op de natuurlijke collageenproductie van de huid. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Door de aanmaak van collageen te bevorderen, zorgt Profhilo voor natuurlijke huidverbetering en versteviging van binnenuit. Deze dubbele werking maakt Profhilo tot een effectieve behandeling voor het bereiken van langdurige huidverbetering en verjonging. Meer lezen over waarom Profhilo het proberen waard is? Klik hier.

Stap 6: Persoonlijk adviesrapport

Bij de No Make-Up Treatment krijg je ook een persoonlijk adviesrapport. Op basis van de Mind, Motion en Metabolics analyse wordt een persoonlijk rapport opgesteld met op maat gemaakt advies. Dit rapport is ontworpen om holistisch welzijn en schoonheid van binnenuit- en buitenaf te bevorderen. Je ontvangt aanbevelingen van onze artsen die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en leefstijl. Door een integrale benadering te hanteren, helpt dit adviesrapport bij het optimaliseren van je algehele gezondheid en het bevorderen van een stralende huid.

Droom je van een stralende huid zonder make-up en wil je vanaf nu kiezen voor een gezonde leefstijl die langdurige gezondheidsresultaten biedt? Dan is dit je kans! Kies voor de AAYA No Make-up Treatment. Benieuwd naar wat deze all round behandeling voor jou kan betekenen? Plan vandaag nog vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en kom erachter wat deze behandeling voor jou kan betekenen. Kies voor een betere versie van jezelf want bij AAYA zien we je graag Amazing As You Are!