Zie je in de spiegel een vermoeide blik, zelfs na een goede nachtrust, of merk je dat make-up minder goed blijft zitten? Geen zorgen, er is een oplossing die jou weer een frisse en open uitstraling teruggeeft! Ontdek in ons nieuwste artikel hoe een wenkbrauwlift met o.a. hyaluronzuur fillers en/of een spierontspanner de stevigheid en ondersteuning rondom je wenkbrauwen herstelt. Lees verder en ontdek hoe deze eenvoudige behandeling je weer laat stralen!

Waarom een wenkbrauwlift?

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume, waardoor de steun rondom de wenkbrauw minder wordt en wenkbrauwen kunnen gaan zakken. Sommige mensen hebben echter van zichzelf al lage wenkbrauwen. Ze kunnen ervoor zorgen dat je er vermoeid of verdrietig uitziet en de ogen dieper in de oogkassen lijken te liggen. Daarnaast kunnen hangende wenkbrauwen als een zwaar gevoel of druk op de ogen aanvoelen. Maar geen zorgen, een wenkbrauwlift met o.a. hyaluronzuur fillers en/of een spierontspanner kunnen een goede optie zijn om je blik weer te verfrissen. Met een spierontspanner ontspannen we de spier rondom het oog die de wenkbrauw naar beneden trekt, waardoor de wenkbrauw iets wordt gelift en je er frisser en meer uitgerust uitziet. In sommige gevallen kan een hyaluronzuur filler, tixelbehandeling of zelfs een chirurgische wenkbrauwlift een betere oplossing zijn. Een goede medische analyse is dus essentieel. De dokters van AAYA kunnen je hier verder in helpen. Bij AAYA kijken we altijd naar 3 belangrijke kenmerken in je gezicht: huid, spieren en volume. Afhankelijk van waar het probleem zich bevindt wat bij jou de hangende wenkbrauwen veroorzaakt, bespreken we altijd welke behandeling het beste bij jou past voor het mooiste resultaat. Hieronder hebben we de verschillende behandelingen voor je op een rijtje gezet:

Behandeling met een spierontspanner voor een mooie wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift met botulinetoxine kan een mooie oplossing zijn voor zware of hangende wenkbrauwen! Om hangende wenkbrauwen te behandelen met een spierontspanner, worden kleine injecties vlak onder de wenkbrauwen geplaatst. Dit ontspant de spier die de wenkbrauwen naar beneden trekken, waardoor je een mooie, open blik krijgt. Na een paar dagen kun je al de eerste effecten merken. Meestal duurt het ongeveer twee weken voordat je het maximale effect hebt bereikt. Het effect kan 3 tot 6 maanden zichtbaar blijven.

Hyaluronzuur fillers voor afhangende wenkbrauwen

In sommige gevallen kunnen hyaluronzuur fillers een betere oplossing zijn, en wordt ook vaak gecombineerd met een spierontspanner. Naarmate we ouder worden kan er volumeverlies optreden rondom de slapen waardoor de wenkbrauwen gaan zakken. Door met een hyaluronzuur filler het volumerverlies te herstellen, krijgen de wenkbrauwen weer hun steun terug en worden ze weer gelift. Met een wenkbrauw lift, krijg je je frisse en jeugdige uitstraling terug. Met een dunne naald wordt de hyaluronzuur filler rondom de slapen geïnjecteerd, wat subtiel weer volume terugbrengt en de contouren rondom je wenkbrauwen teruggeeft. Het liftende effect is vaak direct zichtbaar en geeft een minder vermoeide uitstraling. Bovendien blijft dit resultaat gemiddeld 9-12 maanden behouden.

Huidbehandeling van het voorhoofd met Tixel

Een andere optie is de Tixel behandeling. Ben je bang van naalden of heb je liever geen botox of fillers, dan is de Tixel een mooi alternatief. Met de Tixel wordt de huid op het voorhoofd gedurende een fractie van een seconde verwarmd, met een tixel kop die minuscule gecontroleerde gaatjes maakt in de huid. Deze kleine gaatjes stimuleren het natuurlijke genezingsproces, waarbij collageen- en elastinevezels worden aangemaakt wat weer zorgt voor huidverstrakking. De Tixel behandeling is een bewezen, veilige en effectieve methode om de kwaliteit van de huid te verbeteren. De behandeling resulteert uiteindelijk in een strakkere en stevigere huid wat afhangende wenkbrauwen en oogleden kunnen verbeteren. Meer weten? Klik hier voor het artikel: Ooglift met Tixel behandeling.

Bij AAYA geloven we in de quote: 'Amazing As You Are' ofwel, je bent prachtig zoals je bent. En die beauty willen we behouden en laten zien! Dat doen we op de AAYA manier met de AAYA methode. Dat is net een beetje anders dan andere klinieken. We behandelen bewust niet met zones en doen bijvoorbeeld ook geen liquid facelifts. Omdat we gewoon elegant ouder willen worden en we echt Amazing As We Are zijn en willen blijven. Bij AAYA kun je je wenkbrauwen behandelen op verschillende manieren. Ben je benieuwd welke manier aansluit bij jouw wensen? We geven je graag op maat advies en informatie over jouw ideale behandeling. Klik hier om een afspraak te maken.