Bij elegant ouder worden met cosmetische behandelingen draait alles om balans. Balans in het gezicht, maar ook ten opzichte van de rest. De hals is echter een vaak over het hoofd gezien gebied in onze schoonheidsroutine en kan juist een opvallende impact hebben op onze algehele uitstraling. Bij AAYA noemen we (met alle respect) ze "tuimelaartjes": vrouwen waarbij het gezicht zichtbaar (en vaak té) behandeld is, maar waarbij de arts vergeten is de hals in de gaten te houden. Gelukkig zijn er een aantal effectieve, cosmetische behandelingen om de huid van je hals te herstellen en te behouden. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees zeker verder…

Profhilo: hydratatie op zijn beste

Profhilo staat bekend als dé behandeling die niet alleen de huid hydrateert, maar ook zorgt voor versteviging. Deze injecteerbare hyaluronzuurbehandeling stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie, wat resulteert in een verbeterde elasticiteit van de huid. Profhilo is dus geen filler, je lichaam wordt namelijk zelf aan het werk gezet om de huid van binnenuit te verbeteren. Deze verbetering resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en een natuurlijke, strakkere uitstraling. Wist je dat Profhilo ook ingezet kan worden voor de huidverstrakking van je handen, armen en buik?

Tixel: verjonging zonder operatie

Ben je op zoek naar een niet-invasieve verjonging van je hals, dan is de Tixel-behandeling wellicht iets voor jou. Met behulp van gecontroleerde thermische straling bevordert deze behandeling de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huidtextuur wordt verfijnd. Een behandeling die niet alleen de hals verjongt, maar ook de natuurlijke glans herstelt zonder chirurgie. Wist je dat een Tixel-behandeling ook kan worden ingezet voor het verminderen van littekens, striae en het opfrissen van een rokershuid. Klik hier om een beeld te krijgen van hoe de Tixel-behandeling werkt.

Radiesse: volume zonder overdaad

Radiesse is een geschikte filler als je last hebt van diepe rimpels en een verouderde huid in het halsgebied. Door het injecteren van verdunde Radiesse via de kaaklijn wordt niet alleen de gevreesde ‘kalkoennek' behandeld, maar ook het volumeverlies in de hals, waardoor verslapping van de huid effectief wordt tegengegaan. Radiesse versterkt de aanmaak van collageen, waardoor de huid van binnenuit wordt verstevigd. Deze natuurlijke collageenaanmaak heeft natuurlijk wel wat tijd nodig. De resultaten van Radiesse zijn daardoor pas zichtbaar na ongeveer twee maanden. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken door je lichaam.

Botox: ontspanning van de halsspieren

Door huidveroudering, een te veel aan zonlicht en allerlei andere factoren verliest de huid steeds meer elasticiteit. Dit resulteert helaas ook in een verslapping van je hals. Je halsspieren reageren op deze verslapping door zich juist extra aan te spannen. Dit zorgt ervoor dat de horizontale lijnen en rimpels in de hals, die de huidveroudering verraden, juist zichtbaarder worden. Heb je hier ook last van? Goed nieuws, want een behandeling met botox kan helpen om de spierspanning van de halsspieren te verminderen. De hals zal zichtbaar gladder worden en de horizontale lijnen en rimpels worden verzacht.

Gepersonaliseerde aanpak

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er verschillende cosmetische behandelingen mogelijk om je hals te behandelen. Wist je ook dat je deze verschillende behandelingen kunt combineren om tot een optimaal resultaat te komen? Zo kan de spierontspanner botox gecombineerd worden met de Radiesse® filler. Deze unieke combinatie vermindert diepe rimpels, zorgt voor contourcorrectie en heeft een liftend effect. Door een combinatie van deze behandelingen toe te passen, ontstaat een gepersonaliseerde aanpak om jouw hals op diverse fronten te verbeteren.

Wil jij ontdekken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het meest effectief is voor jou? Bij AAYA staan onze artsen klaar om samen met jou te bespreken welke behandeling(en) perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en wensen. Elegant ouder worden is ons streven, zonder onnatuurlijke resultaten én met respect voor jouw eigen unieke uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak bij AAYA en ontdek hoe we jouw natuurlijke schoonheid kunnen accentueren. Je verdient het om Amazing As You Are te zijn!