Nina staat bekend om haar creatieve, plantaardige gerechten die zowel voedzaam als smaakvol zijn. Voor AAYA ontwikkelde ze dit heerlijke recept: Gezouten Chocolade Protein Snack
Gezouten Chocolade Protein Snack
Voor 1 persoon
Een supermakkelijk en romig tussendoortje, vol eiwitten en smaak.
Ingrediënten (in gram)
- 120 g hüttenkäse (cottage cheese)
- 15 g slagroom (35%)
- 12 g suiker
- 10 g cacaopoeder (ongezoet)
- 20 g pure chocolade (70–75%), gesmolten (ca. 32 °C, warm maar niet heet)
- Snufje zout (≈ 1/16 theelepel)
Bereidingswijze (snel)
- Smelt de pure chocolade en zet apart (warm, niet heet).
- Mix de hüttenkäse, slagroom, suiker, cacao en zout tot een glad mengsel.
- Voeg de gesmolten chocolade toe en blend nog 3–5 seconden om te combineren.
- Schep in een schaaltje of glas. Koel in de koelkast als je het steviger wilt serveren.
Laat je inspireren door Nina’s plantaardige keuken. Eenvoudig, voedzaam en vol smaak.