Nina staat bekend om haar creatieve, plantaardige gerechten die zowel voedzaam als smaakvol zijn. Voor AAYA ontwikkelde ze dit heerlijke recept: Griekse yoghurt in laagjes met bosbessen & proteïne

Griekse yoghurt in laagjes met bosbessen & proteïne

Voor 2 personen

Begin je ochtend met gezonde vetten en plantaardige eiwitten.

Bodem
2 eetlepels geroosterde zonnebloempitten
1 eetlepel gehakte pistachenoten
Optioneel: andere noten of zaden naar keuze

Blauwe Bessenlaag
200 g Griekse yoghurt
50 g blauwe bessen (vers of ontdooid uit de vriezer)
1 schep plantaardig eiwitpoeder

Topping
2 eetlepels naturel Griekse yoghurt
Verse bessen (bijv. bramen)

Bereidingswijze
1. Verdeel de zonnebloempitten en pistachenoten over de bodem van twee glazen.
2. Mix de blauwe bessen, eiwitpoeder en yoghurt tot een glad mengsel. Giet dit bovenop de noten en zaden.
3. Voeg een lepel naturel yoghurt toe als topping.
4. Werk af met verse bessen.

Laat je inspireren door Nina’s plantaardige keuken – eenvoudig, voedzaam en vol smaak.